Onderwerpen

Bestellen
Lidmaatschap
App
Spelregels
Restaurants
Anders

Bestellen

Icon plus
Hoe kan ik betalen?

Je kunt je RestaurantKaart enkel betalen met iDeal. Dit doe je op het moment van registreren.

Icon plus
Hoe bestel ik RestaurantKaart?

Dit doe je via www.restaurantkaart.nl/bestellingen/registreren. De eerste maand is altijd gratis! Je betaalt de eerste maand 0,01 cent met iDeal om jouw registratie te voltooien. Download vervolgens de app en ontvang na registratie een bevestigingsmail met aanvullende informatie.

Icon plus
Hoe ontvang ik mijn RestaurantKaart en vanaf wanneer kan ik deze gebruiken?

De RestaurantKaart is een digitale app. Na registratie ontvang je van ons een bevestigingsmail met aanvullende informatie. Met jouw mailadres en wachtwoord activeer je de app van RestaurantKaart. Daarna is je RestaurantKaart direct klaar voor gebruik.

Icon plus
Kan ik meerdere RestaurantKaarten bestellen?

Natuurlijk kan dat! Stuur een mail naar klantenservice@restaurantkaart.nl. Of laat het ons weten via het contactformulier. We helpen je graag verder.

Icon plus
Heb ik bedenktijd?

Je hebt 14 dagen bedenktijd. Dit is wettelijk vastgelegd. Daarna kun je de RestaurantKaart elke maand opzeggen.

Lidmaatschap

Icon plus
Wat kost een abonnement op RestaurantKaart?

De eerste maand van jouw RestaurantKaart is altijd gratis. Daarna kost RestaurantKaart €6,99 (incl. btw) per maand en is jouw abonnement maandelijks opzegbaar.

Icon plus
Kan ik mijn RestaurantKaart vanavond al gebruiken?

Zeker weten! Na registratie ontvang je van ons een bevestigingsmail. Hierin staat je membercode. Met je membercode activeer je de app van RestaurantKaart. Daarna is je RestaurantKaart direct klaar voor gebruik.

Icon plus
Hoe weet ik tot wanneer mijn RestaurantKaart abonnement loopt?

Je abonnement geldt tot het moment dat je besluit om op te zeggen. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Icon plus
Hoe kan ik mijn RestaurantKaart lidmaatschap opzeggen?

Je kunt jouw RestaurantKaart lidmaatschap opzeggen door naar jouw persoonlijke pagina te gaan en in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op de “Opzeggen” knop. Onder deze knop zie je direct tot wanneer jouw lidmaatschap geldig is.

Icon plus
Ik heb een maand gratis cadeau gekregen via een vriend/vriendin. Loopt mijn abonnement nu automatisch door?

Leuk dat je RestaurantKaart een maand gratis probeert. Heb jij bij jouw registratie 1 cent betaald? Dan loopt jouw RestaurantKaart automatisch door. Wil je dit niet? Stuur dan jouw opzegging door naar klantenservice@restaurantkaart.nl.

Icon plus
Is de prijs van RestaurantKaart inclusief btw?

De kosten van jouw abonnement bedragen 6,99 per maand en zijn inclusief btw.

App

Icon plus
Hoe laat ik mijn RestaurantKaart zien?

Laat je RestaurantKaart zien bij het afrekenen. Dit doe je door de app van RestaurantKaart te openen. Klik in de app op het desbetreffende restaurant. Onderaan de pagina klik je op de knop: "Toon RestaurantKaart" en toon de kaart aan een medewerker.

Icon plus
Kan ik de RestaurantKaart gebruiken op elke type smartphone of tablet?

Je kunt de RestaurantKaart gebruiken op een Android of IOS toestel. Voor IOS heb je IOS 8 of hoger nodig.

Icon plus
Kan ik mijn RestaurantKaart gebruiken op meerdere devices tegelijk?

Nee, je RestaurantKaart kun je koppelen aan 1 device of toestel.

Icon plus
Ik wil de app van RestaurantKaart gebruiken op een ander toestel. Wat moet ik doen?

Stuur een mail naar klantenservice@restaurantkaart.nl of laat het ons weten via ons contactformulier. Wij passen het graag voor je aan.

Icon plus
Er wordt gevraagd mijn app opnieuw te activeren, maar ik weet mijn membercode niet. Wat nu?

Wij helpen je graag. Stuur een mail naar klantenservice@restaurantkaart.nl. Of gebruik ons contactformulier. Als het urgent is, kun je bellen naar 020 26 16 712.

Spelregels

Icon plus
Hoe vaak kan ik uit eten met de RestaurantKaart?

Met een geldige RestaurantKaart kun je zo vaak uit eten als je wilt. Altijd doordeweeks, vaak in het weekend. Dit staat vermeld op de restaurantpagina.

Icon plus
Kan ik met de RestaurantKaart alles bestellen wat ik wil?

Met de RestaurantKaart kun je in principe alle gerechten van de kaart bestellen. Mocht dit toch anders zijn in het restaurant van jouw keuze, dan staat dit uitdrukkelijk vermeld op de website van het restaurant.

Icon plus
Geldt de korting ook voor drankjes?

Nee, de korting geldt alleen op het eten.

Icon plus
Met hoeveel mensen kan ik gebruik maken van de RestaurantKaart?

De korting is altijd geldig voor 2 personen. Je tafelgenoot profiteert dus altijd mee van de 50% korting op het eten. In aantal restaurants geldt de korting zelfs tot 8 personen. Dit staat per restaurant aangegeven. Wil je met 4 personen uit eten bij een restaurant dat een maximum van 2 personen hanteert, geen probleem. De 50% korting wordt dan verrekend op de 2 goedkoopste voor-hoofd- en nagerechten.

Icon plus
Kan ik ook alleen uit eten met de RestaurantKaart?

Jazeker! Ook als je alleen uit eten gaat, krijg je 50% korting op het eten.

Icon plus
Mag ik de RestaurantKaart van iemand anders gebruiken?

Nee, de RestaurantKaart is persoonlijk.

Icon plus
Is de RestaurantKaart ook geldig tijdens feestdagen?

Dit verschilt per restaurant. Neem contact op met het restaurant waar je wilt gaan eten.

Icon plus
Waarom moet ik telefonisch reserveren?

Onze restaurants reserveren elke dag een aantal tafels voor leden van RestaurantKaart. Om dit in goede banen te leiden, is het belangrijk dat je telefonisch reserveert en erbij zegt dat je een RestaurantKaart hebt. Zo zorgen we ervoor dat je altijd verzekerd bent van een goed tafeltje. Telefonisch reserveren doe je door in de app op de knop ‘reserveren’ te drukken.

Icon plus
Geldt de korting alleen voor het diner?

Nee, je korting met RestaurantKaart geldt op doordeweekse dagen vaak de hele dag door. Dus heb je zin in een uitgebreide lunch? Ook dan zit je goed met RestaurantKaart!

Restaurants

Icon plus
50% korting, hoe kan dat?

Met de RestaurantKaart is het op iedere dag van de week gezellig druk in de restaurants. Op doordeweekse avonden krijg je 50% korting op het eten van jou en je tafelgenoot. Jij blij en het restaurant een bezet tafeltje erbij! Kun je met het bespaarde geld mooi een fijne fles wijn bestellen voor bij je diner.

Icon plus
Het restaurant waar ik wil eten geeft korting aan maximaal 2 personen. Ik wil hier graag met meer personen eten. Mag dat?

Restaurants bepalen zelf voor hoeveel personen de korting geldt. Zolang je duidelijk aangeeft dat je met meer personen komt eten dan het aantal personen dat korting krijgt, moet het geen probleem zijn. De korting geldt dan alleen voor het maximaal aangegeven aantal personen.

Icon plus
Hoe weet ik welke (nieuwe) restaurants de RestaurantKaart accepteren?

Via de app van RestaurantKaart blijf je eenvoudig op de hoogte van alle deelnemende restaurants. Je vindt een actueel overzicht ook op www.restaurantkaart.nl/restaurants. En volg je onze social mediakanalen al? Daar delen we dagelijks nieuwe informatie over ons aanbod.

Icon plus
Hoe kan het dat mijn favoriete restaurant niet meer op jullie site staat?

Restaurants hebben de vrijheid om de samenwerking op elk moment te stoppen. Het is dus mogelijk dat dit voor jouw favoriete restaurant geldt. Gelukkig komen er dagelijkse veel nieuwe leuke restaurants bij!

Anders

Icon plus
Ik heb een klacht

Jammer, maar vertel het ons vooral. Dan kunnen we er vast iets aan doen. Je kunt contact met ons opnemen via klantenservice@restaurantkaart.nl. Of bel naar 020 26 16 712. Wij bekijken je klacht en geven je binnen drie werkdagen een inhoudelijke reactie.

Icon plus
Ik ben mijn telefoon kwijt. Wat nu?

Neem contact met ons op, dan zoeken we meteen een oplossing. Want het is al vervelend genoeg dat je telefoon kwijt is. Stuur ons een mail op klantenservice@restaurantkaart.nl of gebruik het contactformulier. Als het urgent is, kun je bellen naar 020 26 16 712.

Icon plus
Heb ik recht tot herroepen?

Jazeker. Bij iedere dienst of product die jij afneemt, heb jij altijd - binnen een termijn van 14 dagen - recht tot herroepen. Dit kan zelfs zonder opgeave van redenen. Om gebruik te maken van jouw herroepingsrecht, kun je dit schriftelijk per post of e-mail doorgeven. Hierbij kan gebruikgemaakt worden van het modelformulier voor herroeping. Indien het verzoek van herroepen binnen de termijn van 14 dagen is doorgeven ontvang je normaalgesproken de betaling terug. Aangezien de eerste maand bij ons gratis is, zal je in dit geval geen geld terug krijgen.

Icon plus
Niet tevreden over de afhandeling van je klacht?

Jammer dat we je niet naar alle tevredenheid kunnen helpen! Indien jij niet tevreden bent over de afhandeling van jouw klacht kan je jouw klacht indienen bij de Geschillencommissie Thuiswinkel en het Europese ODR platform.