50% korting bij Cafe Zurich

8.5

RATING

Met je RestaurantKaart welkom op:

Lunch:

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

Diner:

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

 Korting geldt voor maximaal 1 persoon

Over het restaurant:

Te midden van het prachtige Mercatorplein staat het iconische gebouw van Cafe Zurich. De Baarsjes is over de jaren heen een internationale- en culturele hotspot van Amsterdam geworden. Cafe Zurich vertaalt al deze verschillende invloeden naar internationale gerechten en dranken. Je kan hier terecht voor een gezellige borrel, een uitgebreid diner en alles wat er tussenin valt. Knus om onze open haard, een feestje met je eigen getapte bier of een middag genieten op één van onze prachtige terrassen! Als de zon schijnt, dan schijnt die bij Zurich de héle dag!
Onze keuken varieert constant, waarbij culinaire inspiratie van over de hele wereld wordt gehaald. Zo wordt je bij elk bezoek weer verrast en blijft de Zurich ervaring uniek. Onze bier- en wijnselectie zijn eveneens zeer uitgebreid en overschrijden de Nederlandse landsgrenzen. Eigenlijk valt er nog maar één ding te zeggen: “Kom gezellig langs!”.

Let op! Hier kan vanaf 2 personen gereserveerd worden. Het is hier dus niet mogelijk om met minder personen met de RestaurantKaart te eten.

Pay attention! Reservations can be made here upward of 2 persons. It is therefore not possible to eat here with fewer people via RestaurantKaart.

Menukaart:

Adres:

Mercatorplein 2B
1057CB Amsterdam