50% korting bij Bistrobar Indonesia

8.9

RATING

Met je RestaurantKaart welkom op:

Lunch:

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

Diner:

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

 Korting geldt voor maximaal 1 persoon

Over het restaurant:

In het centrum van Haarlem staat een iconisch gebouw. Een voormalig bankgebouw in de Amsterdamse School- stijl. Ooit lagen er in de kelders miljoenen guldens opgeslagen. Tegenwoordig komen er in hetzelfde gebouw onbetaalbare gerechten uit de keuken. Of beter gezegd... het is de Indonesische en Indische keuken op z'n aller best. Het is Bistrobar Indonesia!

Bistrobar Indonesia by Ron Blaauw & Agues Herawan laat je genieten van de moderne Indonesische keuken, van Indo street food en van heerlijke rijsttafels. Kom gezellig langs; Bistrobar Indonesia is zeven dagen per week geopend.

samenwerking met Ron Blaauw betekent onder andere dat Bistrobar Indonesia de eer heeft om te leren van zijn Chef Agus Hermawan (RON Gastrobar Indonesia). Agus is geboren op Java en leerde het authentieke Indonesische koken van niemand minder dan zijn eigen moeder. Buiten zijn drukke functie bij Ron, maar ook als officiële ambassadeur voor de Indonesische keuken in Nederland maakt hij dus nu ook tijd om Haarlem kennis te laten maken met zijn vakmanschap. Geniet hier bijvoorbeeld van een "Daging" rijsttafel, een "Ikan" rijsttafel, geroosterde saté, een Black Angus tartaartje, gebakken softshell crab of Ron's beroemde spare-ribs en sluit af met een pandan panna cotta. Proef, geniet en oordeel zelf. Selamat makan!

RestaurantKaart is alléén geldig als je reserveert via de RestaurantKaart-App. Druk hierboven op 'reserveren' om online je reservering door te geven.

LET OP, bij Bistrobar Indonesia geldt:
-De korting geldt maximaal voor 1 persoon.

Menukaart:

Adres:

Zijlstraat 49
2011TK Haarlem