24/04/2018 / Door Marjola

Zijn jullie inmiddels al uitgelezen en uitgeten van deel I? Ik hoop het in ieder geval, aangezien er deze week weer vier nieuwe restaurants in Haarlem voor je klaar staan. De vraag is: ga jij eerst lekker uit eten bij de restaurants uit het eerste deeI of staat jouw favoriet precies hier tussen? Een ding mag duidelijk zijn: aan keuze geen gebrek met jouw RestaurantKaart in Haarlem.

Restaurant Morris
Onze aller aller nieuwste aanwinst in Haarlem waar ook jij hopelijk erg blij mee bent is restaurant Morris. Inmiddels slechts een jaar gevestigd in Haarlem en nu al onmisbaar. Jij kent de avondkaart wellicht van binnen naar buiten, maar wist je dat je hier ook heel lekker kan lunchen? Zo bieden ze bijzondere tosti's zoals de Biets By Morris (een tosti van rode bieten, serranoham, feta en pesto), goed belegde broodjes en frisse salades. Ga je nu toch 's avonds? Dan mag je grote stukken vlees of vis op tafel verwachten met heerlijke side dishes. Oftewel: lekker met zijn allen aanvallen!

Bar & Kitchen Zocher
Bar & Kitchen Zocher vind je in het Carlton hotel aan de Baan in Haarlem. Op ieder moment van de dag hebben zij jou iets lekkers te bieden. Van een fijne cocktail rond borreltijd en een heerlijke Pomodori-soep in de middag tot een uitgebreid diner in de avond. In de keuken werken ze altijd met verse ingrediënten uit de regio, zodat jij altijd naar de smaken van het seizoen eet! Heerlijk toch?

Boca world tapas
Ze zijn te vinden aan misschien wel het mooiste plekje van Haarlem: het Spaarne. Hoe het er smaakt? Net zo fijn en lekker als dat het eruit ziet! Je proeft er smaken van over de hele wereld: zo serveren ze tapas uit maar liefst 5 verschillende landen. Daarnaast heeft de échte ontdekkingsreiziger nog keuze voor 5 verschillende tapasgerechtjes uit andere werelddelen.

Hout
Restaurant Hout is een van Haarlems grootste culinaire parels met een plekje op een ander prachtig plekje in Haarlem: de rand van het Haarlemmer Hout. Zo, nu weet je ook gelijk waar hun naam vandaan komt! Moderne en creatieve technieken in de keuken zijn kenmerkend voor Hout en zal voor iedere levensgenieter als warm bad voelen.

Reacties (0)


Reageer