20/10/2017 / Door Marjola

Je ziet het steeds meer op de menukaart. Verschillende kleine gerechten die je samen met je gezelschap kan delen. Door velen bestempeld als social dining, voor ons gewoon een tafel vol lekkere gerechten! En geef nu eens toe; wat is er nu gezelliger dan heel de avond lang de lekkerste gerechtjes proeven met elkaar?

Michel-Inn
Bekend om de beste pizza’s van de stad, maar ook perfect als je graag meerdere smaken proeft. Zo werken ze hier met de zogenoemde en onweerstaanbare platito’s van de Chef. Platito’s zijn kleine gerechtjes die je gezellig samen kunt delen of lekker in je eentje van kunt smullen.

Erosa Zaandam - Tapas en Mezedes
Wat dacht je van de Griekse Mediterrane tegenhanger van de Spaanse tapas? Want ook van een tafel vol Mezedes worden wij blij! Van warme gerechtjes zoals: paidákia en pollo catalán tot tiropita en courgetteballetjes. De keuze aan drankjes zijn net als de gerechten verrassend en smaakvol en zullen je helemaal in zomerse sferen laten komen!

Las Tapas
Dit super gezellige restaurantje is te vinden in Leeuwarden. Al meer dan 12 jaar proef je hier de traditionele smaken van de Spaanse Mediterraanse keuken. Zo worden de tapas naar eeuwenoude Zuid-Spaanse en Moorse tradities bereid. Om de avond wat te verkoelen is een karaf van de huisgemaakte Sangria zeker een aanrader!

La Casita
Tussen Den Haag en Leiden vind je in het altijd gezellige Voorschoten Restaurant La Casita. Hier hebben ze de tapas alvast voor je opgedeeld in verschillende categorieën. Zo begin je met de primeros, ga je verder met een of meerdere segundos en sluit je af met de terceros. Wij hebben nu al trek.

Reacties (0)


Reageer