12/03/2019 / Door Steffi Hoolwerf

Met RestaurantKaart kun je in Haarlem en omstreken al bij meer dan 20 restaurants genieten van een heerlijke lunch of diner. Wist je dat veel van deze restaurants ook een uitgebreide vegetarische kaart hebben? Daarnaast is het 11 t/m 17 maart 2019 de Nationale Week Zonder Vlees. Extra reden om deze restaurants een bezoek te brengen dus, ook als niet-vegetariër!

Nog geen lid van RestaurantKaart? Probeer het de eerste maand gratis.

Tapasbar El Pincho

Bij Tapasbar El Pincho kun je, binnen in het gezellige restaurant of buiten op het terras, genieten van heerlijke tapasgerechten. Op de achtergrond hoor je een Spaans muziekje dat zorgt voor mediterrane sferen, net als de vrolijke goudgele muren. De menukaart heeft een grote selectie aan vegetarische gerechten van classics zoals patatas bravas tot rucola-kaaskroketjes.

ZINI

ZINI is een fast casual restaurant in het hartje van Haarlem. Hier hebben ze de heerlijke smaken uit het Midden-Oosten in een eigentijds, Westers jasje gestoken. Denk bijvoorbeeld aan verschillende soorten linzensoep, een shiraz of taboula salade, vegetarische burgers en krokante risottorijstballetjes.

Ohm

Midden in het centrum van Haarlem vind je het gezellige restaurant Ohm. De menukaart staat vol met specialiteiten uit de Surinaamse en Indiase keuken. Zo hebben ze vegetarische roti, bami en nasi. En daarnaast nog vegetarische Indiaase specialiteiten zoals aloo mattar, palak paneer en dal makhni. Genoeg om uit te kiezen dus!

Back To Basics

In restaurant Back to Basics bereidt Francesco in zijn houtoven de beste Napolitaanse pizza's met heerlijke recepten die hij heeft meegekregen van zijn mamma. Ze maken gebruik van pure en goede producten, en dat proef je terug! Ze hebben verschillende soorten pizza: van margherita tot vegetariana. Gek op truffel? Probeer dan de tartufo: een pizza met mozzarella, champignons en zwarte truffelcrème. Daarnaast hebben ze een pizza Nutella, voor de echte zoetekauw!

Waar gaat jouw volgende diner plaatsvinden? Reserveer snel jouw tafeltje in de RestaurantKaart app beschikbaar voor Apple en Android.

Reacties (0)


Reageer