27/11/2018 / Door Nina de Ruig

Wij houden er allemaal van… lunchen! Wie niet? Of het nou doordeweeks is of in het weekend, het zorgt voor een glimlach op ons gezicht. Tegenwoordig is er in Haarlem zoveel aanbod, dat we bijna niet meer kunnen kiezen. Speciaal voor jou hebben wij de drie leukste restaurants op een rijtje gezet waar jij terecht kan voor een goede lunch!

Barista Cafe

Bij Barista cafe is (bijna) alles zelfgemaakt en dit is te proeven! Op de kaart vind je verse worteltaart en een overheerlijke club carpaccio met pestomayonaise. Of geniet jij hier van een gezonde flatbread met gegrilde groenten? Lunchen doe je hier in een rustige fijne sfeer en je kunt hier op elk moment van de dag terecht.

De Vleeschhouwerij

Nèt niet in Haarlem, maar De Vleeschhouwerij in Heemstede mag zeker niet ontbreken op deze lijst. Dit is een van de weinige restaurants in de omgeving met een eigen slagerij. Hier lunch je heerlijke luxebroodjes met onder andere vitello tonato of tonijn de luxe. Ook te vinden op de kaart zijn de huisgemaakte soepen, dus vraag zeker naar de soep van de chef!

Parels

In ’t gezellige centrum aan de Oude Groenmarkt vind je restaurant Parels. Stap binnen en geniet van een uitgebreide lunchkaart met zowel koude als warme gerechten. Flammküchen met heerlijke geitenkaas, walnoten en balsamico dressing is een èchte aanrader.
Nog plek over? Wat dacht je van een geweldig stukje Tony Chocolonely ganache taart met slagroom. Wie zegt daar nou nee tegen? Hier moet je zeker een keer gaan lunchen!

Waar wacht je nog op? Reserveer snel jouw tafeltje bij een van de bovenstaande toppers. Dit kan via de RestaurantKaart app, beschikbaar voor Apple en Android!

Reacties (0)


Reageer