03/10/2018 / Door Nina de Ruig

Oranje en rode blaadjes aan de bomen (of op de straat). Kortere en koudere dagen. Aan alles is het al te zien. Het is herfst. En wat is er nu beter dan met een lekker glas rode wijn in een restaurant te zitten terwijl het buiten pijpenstelen regent. Niet op de fiets door de regen naar de supermarkt, maar lekker voordelig dineren met RestaurantKaart. De herfst is zo gezellig dat je er wel herfstkriebels van moet krijgen. Dikke truien, kaarsjes en na diner warme choco mét slagroom bestellen. Maar waar kan je dit nou het beste doen?

Wij hebben dit voor je uitgezocht en hebben de herfst toppertjes op een rijtje voor je gezet.

Bodon La Grande Brasserie - Amsterdam

Grootheid, onbaatzuchtig en het hebben van een groot hart. Dit vind je terug in restaurant Bodon La Grande Brasserie in Amsterdam. Keer terug naar de traditionele Franse keuken. En hier zijn het niet alleen de gerechten die je doen verbazen. Het interieur draagt bij aan deze wauw-factor. Een blend van de jaren ’50 en 70’ zorgt voor een rijke decoratie. Met wie ga jij hier genieten met uitzicht over de Amsterdamse grachten?


Solbeach - Katwijk

Opwarmen bij de open haard terwijl je van een prachtig uitzicht geniet? Of bij goed weer toch nog even buiten op het terras genieten van het laatste herfstzonnetje? Hiervoor kan je terecht bij Solbeach. Een sfeervol restaurant mét een perfecte mix van de Mediterraanse en Aziatische keuken. Vergeet natuurlijk niet de warme choco met slagroom en appeltaart te bestellen.De Vriend - Leiden

Schuif aan bij Jan de Jaap in zijn restaurant de Vriend in Leiden. Samen met de keukenbrigade zorgen ze ervoor dat elk gerecht dat op tafel komt bijzonder, vers en van goede kwaliteit is. De deur staat altijd open en je bent welkom voor lunch en diner. Ga jij voor de wisselende herfst soep of tournedos met rode wijnsaus?


Plein 22 - Houten

Het ‘East meets West’ concept bij Plein 22 in Houten zorgt altijd voor een vernieuwend diner. Een restaurant waar elk gerecht een Aziatisch tintje heeft met een Italiaanse of Franse twist. Dit zorgt ervoor dat elk gerecht een verrassing voor je smaakpapillen is. En niet al te onbelangrijk… er worden 25 soorten wijn geschonken per glas. Hier word je toch blij van? En perfect voor het seizoen, er is een openhaard aanwezig. Hier kan je die herfstavond wel vertoeven.


Benieuwd naar de rest van ons restaurant aanbod? Download snel de RestaurantKaart app en vind een restaurant bij jou in de buurt!

Reacties (0)


Reageer