11/09/2018 / Door Sanne Onderwater

De derde dinsdag van september komt er weer aan! De dag van de prachtige gouden koets, gekke hoedjes en het befaamde koffertje. Ben je op dinsdag 18 september in Den Haag en heb je honger gekregen van het luisteren naar de troonrede? Wij hebben de vier lekkerste restaurants in de Hofstad voor je geselecteerd. Hier sluit je deze bijzondere dag feestelijk af.

Psst… Nog geen lid van RestaurantKaart? Probeer dan nu de eerste maand gratis.


Restaurant Smoked Bar.B.Q

Zin in een stuk vlees met de juiste smaak, gaarheid en textuur? Dan ben je hier op de juiste plek. Jeroen en René zijn twee ondernemers die samen terug zijn gegaan naar de oorsprong van koken… koken op vuur. De unieke gerechten uit deze keuken worden op lange temperaturen voorbereid in de smoker. Hierdoor is de BBQ-smaak en de malse structuur van je vlees heerlijk. Ook voor een speciale gin of een passende appetizer ben je hier op de juiste plek. Gek op een lokaal gebrouwen biertje of meer van de cocktails? Vraag dan naar de speciale kaart.


Papa Eatalia

Dineren op het gezelligste plein van Den Haag? Op Prinsjesdag kun je hier zowel voor lunch of diner terecht. Geniet van een uitgebreide kaart en ontdek de Italiaanse manier van ‘shared dining’. Want wat is er gezelliger dan de lekkerste gerechten met elkaar delen aan tafel? Geniet van je diner buiten op het terras of binnen in het sfeervolle restaurant. En vergeet niet een heerlijke Scroppino toe te bestellen.


Hortus

Op het Anna Paulownaplein, in een prachtig statig pand, vind je restaurant Hortus. Hier wordt de vegetariër in het zonnetje gezet! Bij Hortus is de gehele kaart vega en eet je bijzondere, kleine gerechtjes. Eet je veganistisch? Ook dan kun je hier heerlijk lunchen en dineren. Schuif aan en laat je bedienen door het vriendelijke en behulpzame personeel. Een must-visit als je (een dagje) geen vlees eet!


Het Kabinet

Voor een gezellig diner en een onvergetelijke avond is dit the place to be in Den Haag. Het Kabinet vind je vlakbij het Mauritshuis. Ook op deze kaart zijn veel klassiekers te vinden! Vergeet niet naar de wijn- of bierkaart te vragen en blijf na het eten nog aan de bar hangen. Wedden dat je niet meer naar huis wilt…Kan je niet wachten tot het Prinsjesdag is? Reserveer dan nu jouw etentje in de RestaurantKaart app. Nog geen lid? >>> Probeer dan nu de eerste maand gratis.

Reacties (0)


Reageer