09/11/2017 / Door Marjola

De Kleine Houtstraat is al meerdere malen uitgeroepen tot de leukste winkelstraat van Nederland. Maar hoe zit dat op horecagebied? Zijn ze dan ook de leukste en de lekkerste? Oordeel zelf maar als je deze drie hotspots hebt gezocht!

Take Italian
Als je de echte authentieke keuken en sfeer van Italië wilt proeven, ben je hier aan het juiste adres. Gastheer Gianluca is pas een aantal maanden geleden in Nederland komen wonen, maar heeft al vele harten gestolen in Haarlem. Het enige wat wij nog te zeggen hebben is: TAKE ITALIAN!

Cantina023
Ondanks het gevarieerde aanbod aan eettentjes in Haarlem, ontbrak het ze tot zo’n 2 jaar geleden nog aan één type keuken: Mexicaans! Gelukkig brachten eigenaren Michiel en Marcella hier verandering in en genieten we nu al een tijdje van de lekkerste, verse en gezonde Tex-Mex gerechten.

Scampi
Last but not least, restaurant Scampi! Dit restaurant mag dan wat kleiner zijn, maar is met haar opvallend gekleurde gevel niet te missen! Dankzij haar kleine omvang geniet je hier van oprechte en persoonlijke aandacht. Alles uit de keuken wordt vers bereid, maar dat zal je bij het proeven zeker niet ontgaan!

Reacties (0)


Reageer