02/08/2018 / Door Marjola

De temperaturen tikken ook deze week hoge getallen aan en vragen om de nodige verkoeling. Waar je dat doet? Wij hebben het voor je uitgezocht en een mooie lijst met ‘coole’ plekjes opgesteld!

Spice Beachclub - Scheveningen
Na wellicht een frisse duik of een fijne wandeling langs de waterlijn kan je heerlijk neerploffen op een van de loungesets bij beachclub SPICE in Scheveningen. De dranken staan uiteraard koud!

Aloha's Kitchen - Scheveningen
Loop je even wat verder de boulevard af, dan kom je terecht bij de gezellige strandtent Aloha. Hier hangt altijd een fijne vakantie vibe en kan je die hitte zorgeloos van je afzetten. Vergeet trouwens ook geen blik te werpen op de cocktails!

Madestein - Den Haag
Ben je nou niet zo’n strandmens, maar wel naarstig op zoek naar verkoeling? Ga dan eens langs bij Madestein! Hier hebben ze een fijn terras aan het water en zit je onder de grote parasols lekker koel.

Boathouse 078 - Zwijndrecht
Aan het water vind je toch de meeste verkoeling en waarom dan niet gelijk combineren met een fijne lunch of een lekker diner? Bij de Boathouse078 in Zwijndrecht kan jij van woensdag t/m zondag genieten van verse gerechten op hun heerlijke terras aan het water!

Floor17 - Amsterdam
En wat dacht je van wat hoogte opzoeken! Bij FLOOR 17 in Amsterdam zit je – logischerwijs – ver boven de grond en geniet je in een fijn windje van de lekkerste gerechten en verkoelende dranken.

Brasserie Zuiderzoet - Zeewolde
Of wat dacht je van wat verkoeling aan de jachthaven in Zeewolde. Bij Brasserie Zuiderzoet (gelegen naast de Eemhof) meer je gemakkelijk aan met jouw boot en geniet je van een prachtig uitzicht over het water. Geschikt voor zowel een romantisch uitje met zijn twee als een gezellige avond met vrienden.

A La Cati - Rotterdam
Je kan uiteraard ook wat verkoeling aan de Maas zoeken! Op deze heerlijke plek net buiten de drukte van het centrum, heb je echt het gevoel even weg te zijn. En met dat warme weer, zijn mezes (een soort tapas) de perfecte manier om je buikje te vullen.

Benieuwd naar de rest van ons aanbod? Bekijk het dan hier . Nog geen lid, maar wel overtuigd? Bestel je RestaurantKaart van vandaag nog!

Reacties (0)


Reageer