07/08/2018 / Door Marjola

Na onze nieuwe Rotterdamse parel Blushing en twee fijne nieuwkomers in Haarlem (Coster52 en Petossi) is het deze week de beurt aan omgeving Leiden/Den Haag. Na wat grondig selecteerwerk, goede gesprekken en betoverende plekken, kan ik je alvast een paar leuke namen verklappen. Lees je snel verder?

Proeflokaal Mimi
Meet Mimi: vernieuwend, creatief en een tikkeltje eigenwijs. Het unieke aan Mimi is dat zij uitsluitend met dagverse producten werkt, die direct uit de Valk Versmarkt komen. Alles komt aan bod in de keuken. Van tosti tot kreeft, met invloeden van Europa tot Azië. Een unieke combinatie waar het dankzij de fijne inrichting ook nog eens heerlijk toeven is! P.S. Naast lunch en diner kun je er bovendien goed borrelen met exotische cocktails en watertandende snacks.

Ruig
Go Ruig or go Home! Als je hier je mes door een stuk biefstuk glijdt of je tanden in een van hun spareribs zet weet je een ding zeker: dit is het beste grill restaurant in Katwijk en omstreken! Deze ware vleesspecialist serveert de meest exclusieve gerechten van de grill. Wat dacht je van het Ruig plankje om mee te beginnen, een Farm steak met echte grill smaak met daarnaast een koud getapt biertje? Niets is hier te ruig!

Stationskoffiehuis
Welkom in dé huiskamer van Warmond; het Stationskoffiehuis. Hier kan je terecht voor een gezellige lunch of uitgebreid diner. De kaart is sinds kort vernieuwd en biedt weer prachtige gerechten van het seizoen. Zo serveren ze huis gemarineerde zalm Coquille, maar geniet je net zo goed van een malse rundertournedos. Werkelijk om je vingers bij af te likken! Stap dus snel binnen en geniet van huiselijke gezelligheid.

Benieuwd naar de rest van ons restaurant aanbod? Pak dan snel onze app erbij voor leuke restaurants bij jou in de buurt? Heb je onze app nog niet? Downloadt hem vandaag nog via de iOS-store of Google Play Store!

Reacties (0)


Reageer