03/04/2018 / Door Marjola

Van Italiaanse pasta’s op de Zuidas tot gezonde snacks in West. Deze week komen ze allemaal aan bod in ons lijstje nieuwe restaurants in Amsterdam. Nieuwsgierig waar je vanaf nu nog meer voordelig uit eten kan met jouw RestaurantKaart? Lees dan snel verder…

Che Buono
Zelfs tussen de grote kantoren van de Zuidas moet er af en toe tijd vrij gemaakt worden voor ontspanning. Het Italiaanse restaurant Che Buono aan de Strawinskylaan biedt deze met bijzondere heerlijkheden. Alles uit de keuken wordt zelfgemaakt, volgens traditioneel recept. Chef-kok Luciana voegt er bovendien zijn eigen moderne twist aan toe, wat voor de lekkerste smaaksensaties zorgt! Benieuwd of jij na afloop ook Che Buono kan roepen?

Mr. Crab
En van Italian Cuisine vallen we met onze neus in de krab! Restaurant Mr. Crab biedt serieus een van de lekkerste visgerechten van Amsterdam. Dagelijks komt er een verse catch binnen met de beste vis en schaaldieren. Maar ook aan wal kiezen zij hun ingrediënten zorgvuldig uit, zodat jij enkel en alleen de mooiste producten krijgt voorgeschoteld. Benieuwd naar de vangst van vandaag? Maak dan een reservering met jouw RestaurantKaart.

SNCKBR West
Een lekkere vette hap op zijn tijd mag best wat ons betreft! En als die vette hap dan ook nog eens super verantwoord is, zijn we helemaal om. SNCKBR West maakt namelijk enkel gebruik van verantwoorde producten. Geen vettige borrelplanken, maar verse salades, gezonde groentepizza’s en knapperige kapsalons. O, en een ding is zeker: van jouw bezoek aan SNCKBR West hoef je je zeker niet schuldig te voelen. Of hoe ze het zelf zeggen “Zondigen wordt gezondigen”.

Cinema Paradiso
Veel Amsterdammers zullen Cinema Pardiso kennen, maar wist je dat je er sinds kort ook met RestaurantKaart uit eten kan? Deze toenmalige bioscoop op de Westerstraat serveert geen chique Italiaanse gerechten, maar juist perfecte pizza’s uit de houtoven, verse pasta’s en antipasti’s. En met echte Italianen in de bediening (en keuken) krijgt jouw avond uit de nodige reuring!

Singel 101
Aan de naam kan je wel raden, waar dit bijzondere restaurant zich bevindt in Amsterdam. Wat je er kan proeven echter nog niet. Chef-kok Orlanda kookt internationaal en laat zich nooit beperken tot één land of stijl. Hij gebruikt seizoensgebonden producten en verandert daarom regelmatig van menu. Veel regels zijn er niet, behalve dat je hier “eet wat de pot schaft”. Wanneer durf jij te verrassen met de smaken van Singel 101?

Heb je de nieuwkomers van vorige week gemist? Shame on you! Gelukkig kan je het hier teruglezen.

Reacties (0)


Reageer