08/12/2017 / Door Marjola

Van Napolitaanse pizza’s en mals wagyu vlees tot een verrukkelijke Lumberjack Burger. Ontdek het allemaal in de nieuwe favorieten van afgelopen week!

The Blokes
Als je op zoek bent naar de real deal of comfort food, dan zit je bij The Blokes in Groningen helemaal goed. Het menu is geïnspireerd op de Amerikaanse keuken, maar biedt zo veel meer. Hier proef je de lekkerste steaks en burgers en nip je van de meest spraakmakende cocktails.

Back to Basics
Van de Amerikaanse burgers, gaan we hier back to (the) basics. Alles wat ze hier serveren bestaat uit verse biologische producten, waarvan een groot deel rechtstreeks uit Italië komt! Pizzaiolo Francesco maakt dagelijks vers met de hand de lekkerste bodems voor jouw la pizza perfetta. Nog even in de handgemaakte houtoven en je zult versteld staan van de écht pure smaken!

De Twee Provincien
Al sinds jaar en dag is De Twee Provinciën in Groningen (en een beetje Drenthe) dé ideale plek voor een hapje of een drankje. De kaart biedt voor ieder wat wils en met een prachtig uitzicht over het Paterswoldsemeer zal het je hier aan niets ontbreken.

The Golden Bull
Carnivoren opgelet! Als echte liefhebber van vlees is The Golden Bull in Haarlem namelijk een must-go. Hier kan je je mes door de meest botermalse vleessoorten laten glijden, zoals: Wagyu beef en Schotse Aberdeen Angus. Het vlees wordt bereid op een speciale lavasteengrill en zal jou een ultieme smaaksensatie bieden!

Reacties (0)


Reageer