18/05/2018 / Door Marjola

Om het mooie weer van deze week goed te vieren, leek het mij de hoogste tijd om eens uit te zoeken waar je de lekkerste cocktails in Haarlem drinkt. Er is gestreept, gediscussieerd, geshaked en geproefd. Onze conclusie? Lees daar snel voor verder >>

Morris
Met stipt op nummer 1 - als we de verhalen van onze stagiaire Whitney mogen geloven – om de lekkerste cocktails in Haarlem te drinken. Haar all time favorite is de Tequilla Sunrise, maar je kan natuurlijk ook kiezen voor de: Mezcal Mule, Salted Caramel Espresso Martini of Mayahue. Achter de bar vind je Mr. Glas altijd met een glimlach en shakebeker. Kom je niet uit je keuze? Vertel hem dan wat je lekker vindt en hij maakt het voor je klaar!

Tapasbar El Pincho
Eerder dit jaar kon je al lezen dat El Pincho een van de lekkerste tapas van Haarlem serveert. Maar daar komt nog een belangrijk onderdeel bij: de cocktails! Het aanbod varieert: scropinno's, GT's of een Licor Balón 43? Ze serveren het allemaal! En wat dacht je trouwens van hun overheerlijke Sangria? Tel daar het ruime terras bij op en jij hebt je ultieme zomeravond in Haarlem te pakken.

Bar & Kitchen Zocher
Bij Zocher hoef je niet bang te zijn voor een saaie avond. Dankzij hun levendige mix van locals, dagjesmensen en zakelijke gasten is hier volop reuring. Ze hebben er fijne zitbanken, gezellige plekjes aan de bar, maar ook heerlijke zitjes in de serre waar jij fijn kan borrelen. Wat er dan zoal gemixt, geshaked en geschonken wordt? Tja wat niet. Van een pittige Dark’n Stormy en Edinburgh Cannonball tot een zoete Cholate Dream! Aan opties geen gebrek ..

Bistrobar Indonesia
Wat onze Arne nog vergat te vertellen bij zijn bezoek aan Bistrobar Indonesia zijn de cocktails. Want man-man, wat zijn die hier lekker en verrassend! Zo shaken ze cocktails als Indo Mule, JKT48 en Nanas Panas, maar mixen ze ook een groot aantal GT’s. Ideaal om de avond mee af te sluiten of het weekend mee te beginnen!

DIGA Haarlem
Een walhalla voor iedere wijnliefhebber, maar ook de perfecte plek in Haarlem om van de lekkerste cocktails te nippen. Zo hebben ze bijvoorbeeld de Espresso Martini, Diga Negroni en Rum Sour op de kaart staan. Of wat dacht je van de typisch Italiaanse Scroppino?

Ook benieuwd naar de lekkerste plekken om te lunchen in Haarlem? Lees het terug in ons blog

Reacties (0)


Reageer