22/03/2018 / Door RestaurantKaart

Benieuwd naar de nieuwste restaurants van RestaurantKaart? Lees dan snel verder. Voor jouw klaar staan: een fijne brasserie in Zandvoort, bijzonder restaurant in Amsterdam en nog veel meer! Bij welk restaurant ga jij binnenkort uit eten met korting?

Brasserie ZiN - Zandvoort
En of we zin hebben! Bij dit Frans-mediterrane restaurant in Zandvoort geniet je van verrassende smaakcombinaties en smaakvolle wijnen. Met een beetje geluk laat de zon zich ook nog even zien en beleef je de perfecte zomeravond in hartje Zandvoort!

Eethuys 1535 - Breda
Na het succes van 1535 Wijnhuys, opende ook haar jongere broertje: Eethuys 1535 begin 2017 voor het eerst zijn deuren. Net als het Wijnhuys kent het interieur donkere tinten, opvallende schilderijen en rode accenten. Alles staat in teken van een intieme en ongedwongen sfeer. Als je het mij vraagt de perfecte ambiance om Oosterse smaaksensaties te proeven.

Fyrre - Amsterdam
Visbar Fyrre (Deens voor ‘veertig’) is te vinden op Javastastraat. Het restaurant is heer en meester als het gaat om bijzondere (vis)gerechten. Zo wordt er altijd met de beste producten gewerkt: kraakverse vis uit IJmuiden, oesters uit Zeeland en Normandië en de groenten zijn zoveel mogelijk biologisch. Bij de gerechten moet uiteraard ook gedronken worden en ook daar zijn zij zeer vakkundig in.

El Molino - Etten-Leur
Ik ben er gek op: een tafel vol lekkere tapas. Iedereen kiest wat die lekker vindt en proeft lekker door elkaar van elkaars gerechtjes. En bij El Molino in Etten-Leur kan dat! Ik heb me bovendien laten vertellen dat de Sangria er verrukkelijk is, dus vergeet die vooral niet te bestellen!

La Scala - Amersfoort
Wijnliefhebbers opgelet: La Scala is namelijk een van de lekkerste Italiaanse restaurants in Amersfoort, die door menig bezoeker geprezen wordt om de wijnen. Dankzij de hele sfeer die hier hangt, waan jij je volledig in het pure Italië. Ideaal om even te ontstressen van jouw drukke werkweek!

Benieuwd naar de nieuwe restaurants van RestaurantKaart in Amsterdam? Lees het hier

Reacties (0)


Reageer