19/03/2018 / Door RestaurantKaart

Met Amsterdam als thuishaven was het volgens ons weer de hoogste tijd voor een aantal nieuwe gezichten in ons Amsterdamse aanbod. Ze zijn verspreid door de hele stad: van de altijd gezellige 9 straatjes en het J.J. Cremerplein tot het alom bekende Rokin. Welke restaurant krijgt bij jou de voorkeur?

Bijvangst
Wat is dat nu eigenlijk, bijvangst? Of beter gezegd hoe proeft het? Velen zullen het niet weten, aangezien het simpelweg niet geserveerd wordt. Restaurant Bijvangst brengt daar graag verandering in! Zo zetten zij alle vis uit het net op de kaart: de ultieme basis voor een smakelijk en afwisselend menu, dat ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. Wanneer kom jij proeven van de nieuwe bijvangst?

Le Nouveau Riche
Zoals zij zelf zeggen “De plek met smaak in het hart van Amsterdam" (lees: het Rokin). De plek kent een rijke historie, maar dat is misschien leuker om bij hen zelf na te vragen. Enige tip die wij geven is dat wij ontzettend blij zijn met de terugkeer van het restaurant op Nederlandse bodem! Maar wat kun je er? Of misschien beter gezegd wat kan je er niet? Le nouveau Riche biedt namelijk de ideale plek om te lunchen, dineren én natuurlijk te borrelen. Die Franse twist moet ergens vandaan komen, niet waar?

H24
De plek waar het altijd bruist het van gezelligheid en ongedwongenheid en je voor een leuke hotspot sowieso geramd zit! Weet je al waar ik op doel? Precies! Restaurant H24 in de 9 straatjes. Buiten het feit dat je hier heerlijk kunt lunchen en/of dineren, schenken ze hier ook een enorm scala aan wijnen, shaken zij de lekkerste cocktails en bereiden zij fantastische GT’s! Een ideale plek om indruk te maken op je lover of lekker te genieten met vrienden!

BurlesQue
Waar moet ik beginnen? Buiten het feit dat dit unieke restaurant ‘the perfect fit’ voor haar locatie is zal een bezoek aan BurlesQue je nog lang bij blijven. Iedereen die van fun, food en faboulsness houdt is hier te vinden. Ervaar nu zelf de Parijse bravoure en geniet ondertussen van de bijzondere gerechten van chef-kok Allejandro Fabrice.

Restaurant HOUT
En last, but not least! Restaurant Hout aan het J.J. Cremerplein. Na het succes van Hout in Haarlem besloot restaurateur Martijn Franzen dat het ook voor de Amsterdammers tijd was om kennis te maken met Hout. Met identieke kaart, inrichting en zelfs keuken zal het je hier nergens aan ontbreken. En zoals zij zelf stellen: “Levensgenieters voelen zich hier thuis en kunnen alle kanten op”. Aan jou de keuze wanneer dat gebeurt!

Benieuwd naar de rest van ons restaurant aanbod in Amsterdam? Bekijk nu hier alle 76 aangesloten restaurants in Amsterdam.

Reacties (0)


Reageer