06/03/2018 / Door RestaurantKaart

Voor iedereen die afgelopen tijd de media heeft gvolgd zal het vast zijn opgevallen dat het deze week het teken staat van vlees. Of beter gezegd: geen vlees! Ook wij kunnen dit niet aan ons voorbij laten gaan en geven je graag wat fijne tips voor een vegetarische optie deze week. Want laten we wel stellen: vegetarisch eten kan natuurlijk ook buiten de deur.

De Zevende Hemel - Groningen
Bij restaurant De Zevende Hemel hebben ze de vraag naar geen vlees goed begrepen en zijn de mouwen flink opgestrookt. In samenwerking met andere vegetariërs hebben ze bijzonder verrassende gerechten voor je samengesteld. De gerechten veranderen voortdurend, zodat jij als vegetariër nooit bent uitgegeten!

Popocatepetl - Utrecht
Latijns-Amerika mag dan misschien niet de meest vegetariër-vriendelijke regio zijn, in Mexico maken zij graag een uitzondering op de regel. Vlees kan uit veel van hun gerechten worden weggelaten en toch hun smaak behouden. Wat dacht je bijvoorbeeld van Faijitas groenten, vegetarische nacho’s en taco’s of enchiladas? Genoeg te genieten voor de vegetariër en non-vegetariër.

Djoyn - Den Bosch
Bij DJOYN staan ‘joy’ en ‘join’ centraal en duurzaamheid voorop! Op de kaart vind je uitsluitend producten van het seizoen: van uit de grond getrokken groenten tot de gevangen vis. Voor iedere gang hebben zij een vegetarische (en gevarieerde) optie. Zo blijft DJOYN ook na de week zonder vlees een fijne plek om verantwoord te eten.

Burgerlijk Amsterdams
Bij het denken aan vegetarisch eten zal een burgerzaak je misschien niet snel te binnen schieten. Toch is Burgerlijk Amsterdams een goede optie deze week! Door je eigen burger samen te stellen kan je het zo gek maken zoals jezelf wilt: vega, vis of vlees. De keuze is aan jou!

Restaurant Vijaya - Amsterdam
Misschien wist je het nog niet, maar India staat met stip op nummer 1 als het om vegetarisch eten gaat. Een logische en heel lekkere optie is daarom ook Vijaya in hartje Amsterdam. Hier smul je van de lekkerste creaties met een ruim aanbod aan vegetarische gerechten.

Reacties (0)


Reageer