27/02/2018 / Door RestaurantKaart

Er staan weer vijf spiksplinternieuwe restaurants voor je klaar! Maak dus snel plaats in je agenda, bel je moeder eens op voor een etentje of trakteer je beste vriendin op een avondje uit, want deze vijf hotspots wil je zeker weten bezoeken.

Pand 13 - Haarlem
In Haarlem eet je al bij ruim 20 restaurants, maar vanaf nu ook bij Pand 13! Bij deze fijne parel smul je van Bourgondisch goed eten. Het aanbod is breed en biedt voor ieder wat wills. Het is bovendien een fijne plek om lekker te borrelen en te ontsnappen aan de alledaagse drukte.

Bartje Bloemendaal - Bloemendaal
Voor sommigen zal de krokusvakantie deze week zijn ingegaan en waar vier je dat nu beter dan bij Bartje Bloemendaal? Dankzij de prachtig groene omgeving is een bezoek aan Bartje een perfecte combi met een fijne wandeling! Oké, deze week is het wat koud, maar binnen kan je lekker opwarmen en de gezonde trek stillen.

Cousteau Bistrobar - Egmond aan Zee
Ga jij het liefst vandaag al op ontdekkingsreis? Op zoek naar het onbekende, genieten van de spanning en sensatie die daar te vinden is? Stap dan aan boord bij Cousteau Bistrobar. Hier laten Jeroen en zijn bemanning jou proeven van verfijnde smaken en gedurfde combinaties.

The Local Bistro - Zandvoort
Waan je in romantische en intieme sferen bij The Local Bistro in Zandvoort. Met haar Parijse uitstraling en klassieke gerechten krijg je echt het gevoel in Frankrijk te zijn. Naast hun verfijnde kaart bieden zij bovendien heerlijke seizoensgerechten, mmmm.

L'Hirondelle - Hoofddorp
Alles aan dit restaurant brengt een glimlach op je gezicht. Van de prachtige omgeving en de oprechte bediening tot het heerlijke eten. Je kunt elk moment van de dag bij ze terecht. Of je nu een lekker wijntje wilt drinken aan het water, wilt lunchen na een fijne wandeling of met de familie een avond lang wil tafelen. Bij L’hirondelle staan ze altijd voor je klaar!

Reacties (0)


Reageer