14/03/2018 / Door RestaurantKaart

Vandaag is het de Valentijnsdag voor de mannen en de verjaardag voor iedere carnivoor in hart en nieren. Op 14 maart vieren we (voornamelijk onze buitenlandse vrienden) de internationale dag van de steak! Een handige tip vooraf: laat je vega-vrienden vanavond even thuis.

The Golden Bull - Haarlem
Bij The Golden Bull eet je de lekkerste steaks van Haarlem en omstreken. En nee, daar is geen woord van gelogen. Voor de échte fijnproever hebben ze bovendien een exclusief mooi stuk vlees: Wagyu. Zo’n mooi stuk vlees gaat uiteraard gepaard met een goede wijn. En ook daar is The Golden Bull goed op voorbereid met een uitgebreide wijnkaart.

Meat Rotterdam
De quote “Becoming a vegetarian is a huge missed steak” gaat hier helemaal op! En ondanks dat het eten van vlees leuk is, praten ze hier ook maar wat graag over hun Meat. Wat we alvast kunnen verklappen: al het vlees wordt bereid in de Josper.

Buck's BBQ House - Utrecht
Next level barbecueën. Bij restaurant Bucks in Utrecht weten ze daar wel raad mee! Op de kaart vind je van alles: van beef en ribs tot fried chicken! Je hoeft je dus nergens toe te beperken!

De Vleeschhouwerij - Heemstede
Een van de meest geliefde restaurants in ons aanbod en wij snappen heel goed waarom. Als echte vleesliefhebbers en eigen slagerij hebben zij hun strepen zeker verdiend als het gaat om een goed stuk vlees. Met hun oprechte liefde voor vlees, slagen zij er dan ook keer op keer in het meest lekkere stukje vlees op jouw bord te toveren.

Los Argentinos - Amsterdam
Midden in het centrum van Amsterdam en net achter het Leidseplein vind je Los Argentinos. Je geniet hier van sappig en mals Argentijns vlees en overheerlijke wijnen. Maar niet alleen het eten is hartverwarmend lekker, ook de Latijn-Amerikaans sfeer zit er hier goed in. In het weekend is er zelfs Live Latin Music! Als dat geen feestje wordt..

Meat & Co - Alkmaar
Deze hotspot van Alkmaar mag uiteraard niet ontbreken aan de lijst. Meat & Co is namelijk een echte must visit voor iedere vleesliefhebber pur sang. Het vlees komt regelrecht van de speciale houtskoolgrill en biedt altijd die unieke smaaksensatie! Wie neem jij mee?

Reacties (0)


Reageer