18/02/2018 / Door RestaurantKaart

Borrelaars opgelet! Bij deze 8 restaurants kan er genoeg geschonken, gedronken geproost en genipt worden. Vergeet dus niet die vergadering van de volgende dag wat te verschuiven.. Saluté!

1. Le Baravin - Amsterdam
Een van de nieuwste aanwinsten in de Pijp: Wijnbar Le Baravin. De Franse eigenaren schenken jou de meest lekkere Franse wijnen voor. Zo hebben ze meer dan 100 wijnen op glas, en per fles nog meer! Ideaal als jij graag eens wat nieuws wilt uitproberen.

2. Rosso - Rotterdam
Eigenaar Hans Veerman zorgt ervoor dat jij altijd van de lekkerste wijnen geniet. Proef vooraf of de wijn bevalt en zak ondertussen langzaam verder in een van de luie stoelen. Deze Rotterdamse hotspot is perfect om lekker bij te komen na een lange werkdag, een goed diner af te sluiten of een fijn drankje met collega’s te doen!

3. Westeinder Paviljoen
Een droom aan het water met een uitgelezen wijnkaart! Dat is Westeinder Paviljoen in een notendop. Je proeft hier van bijzondere wijnen uit verschillende streken: van een Pinot Grigio uit Italië en Pinot Noir uit Zuid-Afrika tot een Rijo Reserva uit Spanje. En waar smaakt een wijntje nu lekkerder dan in het zonnetje aan het water?

4. La Viña Experience - Amsterdam
Eigenaresse en sommelier Jacqueline Borgers heeft een prachtige selectie uit Spaanse, Franse én Italiaanse wijnen voor je klaar staan. Daarnaast serveert zij ook haar eigen wijnen of kan je een keuze maken uit een van de kelderschatten! P.S. In hun speciale wijnkelder ‘La Cava’ kan je je ook opgeven voor een wijnproeverij of masterclass.

5. DIGA Haarlem
“Wijn is er om gedronken te worden”, aldus eigenaar Pim. En een ding is zeker bij Diga: aan wijn geen gebrek! Met hun eigen enoteca vol Italiaanse wijnen zit er voor iedere liefhebber wel iets tussen. Ben je een twijfelaar? Geen probleem, probeer dan een van hun arrangementen.

6. Vino e Pane - Houten
Het zal misschien niet als eerste gedachte door je hoofd gaan, maar ook bij het Griekse restaurant Vino e Pane nip je van de lekkerste wijnen. Op hun wijnkaart vind je een grote selectie aan wijnen uit verschillende wijnhuizen en streken met diverse druivensoorten.

7. De Hoop op d'Swarte Walvis - Zaandam
Bij De Hoop op d’Swarte Walvis in Zaandam kan jij genieten van tal van wijnen. Op de kaart vind je achter iedere wijn een korte beschrijving, maar ook de bediening helpt jou uiteraard graag bij het maken van de juiste keuze. Zeker met het lekkere lente zonnetje in aantocht is het bovendien heerlijk toeven op het terras.

8. Bottles & Bites - Den Bosch
In het gezelligste deel van hartje Den Bosch (=lees Uilenburg) vind je de sfeervolle wijnbar Bottles & Bites. Geniet met collega’s, vrienden of familie van meer dan 150 verschillende wijnen uit alle delen van de wereld. Slaat de keuzestress toe? Vertel dan de medewerkers waar je van houdt en zij vinden de perfect match voor jou!

Reacties (0)


Reageer