27/02/2018 / Door RestaurantKaart

Genieten bij de leukste restaurants en ook nog eens 50% korting op het eten krijgen. Het kan met RestaurantKaart, ook bij grand café Biblio in Rotterdam.

Historie
Alleen al vanaf de buitenkant gezien is Biblio een uniek grand café. Samen met een aantal andere cafés en restaurants is Biblio gevestigd in het Westelijk Handelsterrein, een complex van pakhuizen uit 1894. Binnen treft de bezoeker een interieur aan dat is geïnspireerd door een oude Engels bibliotheek. Het verklaart direct de naam. “Biblio ademt een Jazzy sfeer en het voelt tegelijk toegankelijk en huiselijk”, legt chefkok Koen ten Hoorn uit. Voor hem is Biblio het nieuwste hoofdstuk in een reeks van restaurants die hij beheert, na In Den Boekenkast en Boekmans.

Lekker eten
Natuurlijk, een unieke sfeer is leuk, maar het gaat vooral om lekker eten. Het zal weinig mensen verbazen dat bij Biblio de menukaart een bestseller wordt genoemd. Daarbij is het voorgerecht een voorwoord, het hoofdgerecht een hoofdstuk en het nagerecht… precies, die kun je zelf wel raden. “Onze menukaart is geschikt voor een breed publiek. Belangrijk is dat we met dagverse producten werken”, vertelt ten Hoorn. Zo kun je een stoofpotje bestellen met ingrediënten van het seizoen. Of je kiest voor een varkenshaasje met honing-tijmsaus, een Ierse tournedos van de Grill of gewoon een klassieke Saté.

Eten met 50% korting
Biblio is aangesloten bij RestaurantKaart. Leden van RestaurantKaart krijgen 50% korting op het eten op vertoon van de RestaurantKaart app, ook bij andere aangesloten restaurants. Dit zijn uitsluitend bedrijven in het midden- en hoge segment, want de kaart is er voor echte liefhebbers. Een lidmaatschap kost €6,99 per maand. RestaurantKaart is bij de meeste restaurants geldig van maandag tot en met donderdag, maar bij Biblio kan de kaart zelfs van zondag t/m vrijdag gebruikt worden.

Vaker terugkomen
“RestaurantKaart geeft mensen de kans om kennis te maken met ons grand café. En het wordt aantrekkelijker om vaker terug te komen”, zegt ten Hoorn, die zich ook aansloot bij RestaurantKaart om zijn bedrijf beter zichtbaar te maken: “We zitten met ons bedrijf in een prachtig complex, maar vanaf de straat is Biblio niet echt goed zichtbaar. Onze aanwezigheid in de RestaurantKaart app maakt het makkelijker om meer mensen bekend te maken met ons heerlijke eten”, besluit ten Hoorn.

Geniet vanavond al van een lekker voordelig diner
Ben jij ook zo enthousiast geworden? Probeer RestaurantKaart nu de eerste maand gratis uit! Hoe? Ga naar restaurantkaart.nl/aanbieding en gebruik de code biblio om jouw eerste maand gratis RestaurantKaart te verzilveren. Laat die boodschappen lekker wat ze zijn en schuif wellicht vanavond al aan bij bij grand café Biblio?

Tekst: Emiel Prick

Reacties (0)


Reageer