20/02/2018 / Door RestaurantKaart

Genieten bij de leukste restaurants en ook nog eens 50% korting op het eten krijgen. Het kan met RestaurantKaart, ook bij Mediterraans Restaurant El Gusto in Den Haag.

Mediterraans genieten
Nadim Selvi is nu vijf jaar eigenaar van El Gusto, gevestigd in de Danckertsstraat. Steeds meer mensen weten de laatste tijd het restaurant te vinden. En dat is niet alleen te danken aan de heerlijke Mediterraanse gerechten die op de menukaart staan, waarbij de nadruk op een ruim aanbod van tapas ligt. “Mensen waarderen ook onze gastvrije houding en onze kennis van het eten en drinken”, zegt Selvi, die mensen regelmatig terug ziet komen in zijn zaak.

Specialiteit van het huis
Op de menukaart van El Gusto zijn vlees-, vis- en tapas gerechten te vinden. Alles wordt dagelijks vers bereid met hoogwaardige ingrediënten. Een groot deel van de gerechten vindt zijn oorsprong in het dit jaar veelbesproken Catalonië. De specialiteit van het huis? “Onze zeebaars in zeezoutkorst is een echte aanrader. Deze wordt geflambeerd aan tafel, wat ook nog eens leuk is om te zien”, vertelt de enthousiaste Selvi, die zijn gasten daarnaast de keuze geeft uit een enorm aanbod van heerlijke wijnen.

Uitgebreid advies
Zoals eerder al vermeld, vindt Selvi een gastvrijheid misschien wel het allerbelangrijkste. “Aandacht voor gasten, daar draait het om. Wij weten precies welke wijn bij welk eten past. Bestelt een gast een niet passende wijn? Dan adviseren wij een andere, ook als deze wijn ons minder oplevert.” Selvi wil zijn restaurant toegankelijk maken voor iedereen: “We hebben veel keuze voor wie vegetarisch eet. Ook mensen met bijvoorbeeld een lactose- of glutenallergie hebben we veel te bieden.”

50% korting op het eten
El Gusto is aangesloten bij RestaurantKaart. Leden van deze kaart worden beloond met 50% korting op het eten.. Bij El Gusto is de kaart zeven dagen per week geldig voor twee personen. Selvi is blij met RestaurantKaart: “De leden zijn echte liefhebbers, die graag de lekkerste gerechten proeven en genieten van een goed glas wijn. Dankzij RestaurantKaart ontdekken meer mensen mijn restaurant en komen ze ook vaker terug”, besluit hij.

Over RestaurantKaart
Met RestaurantKaart wordt uit eten gaan de gewoonste zaak van de wereld. Voor €6,99 per maand krijgen leden 50% korting op het eten bij aangesloten restaurants. Dit zijn vooral zaken in het midden- en hoge segment. Bij de meeste restaurants is de kaart van maandag tot en met donderdag geldig voor twee personen. Bij diverse restaurants kan de kaart echter ook in het weekend gebruikt worden, zelfs met meer dan twee personen. Restaurants zoeken en reserveren kan vanuit de RestaurantKaart app.

Alleen nu: de eerste maand gratis proberen
Met RestaurantKaart wordt uit eten gaan de gewoonste zaak van de wereld. Wil jij het proberen? Gebruik dan hier de code: elgusto en maak direct gebruik van jouw eerste maand gratis op RestaurantKaart.

Tekst: Emiel Prick

Reacties (0)


Reageer