19/03/2018 / Door RestaurantKaart

Genieten bij de leukste restaurants en ook nog eens 50% korting op het eten krijgen. Het kan met RestaurantKaart, zelfs bij toprestaurant Dartel
in Leiden.

Kloksteeg
Alleen al vanwege de prachtige locatie is Dartel een bezoek waard. Het restaurant is gevestigd in een van de vele historische panden die te vinden zijn in de Kloksteeg, vlakbij de Pieterskerk. Tot negen jaar geleden ging het bedrijf als Restaurant Fabers door het leven, waarna chef kok Norbert Dartel er zijn eigen zaak startte. Geen slechte keuze, want liefhebbers weten Dartel te vinden:“We zijn inmiddels een bekende naam bij foodies (liefhebbers van culinair eten, red.), niet alleen in Leiden, maar zelfs door het hele land”, zegt Dartel.

Kwaliteit uit eigen regio
Dartel kookt op hoog niveau. De exclusieve gerechten worden gemaakt van producten die passen bij het seizoen. “Hedendaags, maar ook klassiek en vooral verrassend”, omschrijft Dartel zijn gerechten. Dankzij de eigen moestuin bij Hoeve Cronesteijn heeft de chefkok de beschikking over heerlijke verse groenten. Leuke bijkomstigheid: mensen met een verstandelijke beperking onderhouden de moestuin en brengen zo hun dagbesteding door.

Eten met 50% korting
Vooral in het weekend zit Dartel bomvol. Van maandag tot en met donderdag zijn er nog wel eens wat tafels vrij. Dartel weigert echter aan kortingsacties mee te doen om zijn tafels te vullen. Wel is hij aangesloten bij RestaurantKaart: “Deze kaart geeft weliswaar 50% korting op het eten, maar ik zie het niet als een kaart voor koopjesjagers. RestaurantKaart is er voor echte fijnproevers. Ze kunnen zo kennismaken met ons restaurant en vaker terugkomen.”

Vaker uit eten
Met RestaurantKaart wordt uit eten gaan de gewoonste zaak van de wereld. Leden betalen €6,99 per maand en worden bij aangesloten restaurants beloond met 50% korting op het eten. Het geeft de mogelijkheid om vaker uit eten te gaan. Perfect dus voor iedereen die wel van lekker eten houdt, maar geen zin heeft in de dagelijkse afwas. Tegelijk helpt de kaart restauranthouders om de bezetting hoog te houden op minder drukke momenten. Bij Dartel is RestaurantKaart geldig van maandag tot en met donderdag. Sommige restaurants kiezen ervoor om het gebruik van de kaart zeven dagen per week toe te staan.

Exclusief: gratis proberen
Met RestaurantKaart wordt uit eten gaan de gewoonste zaak van de wereld. Wil jij het proberen? Je kunt 'm nu de eerste maand gratis uitproberen! Klik hier voor meer informatie of direct aanmelden. Gebruik dan hier de code dartel en ga vanavond al lekker voordelig uiteten.

Tekst: Emiel Prick

Reacties (0)


Reageer