08/02/2018 / Door Marjola

Als we een kleine google-search doen naar het liefdesleven van de Nederlander is het toch even schrikken. Zo wordt zelfs voorspeld dat meer dan de helft van de Nederlanders in 2050 single zal zijn.

Maar hoe zorg je er nu voor dat die date van 14 februari wel goed afloopt? Weet je al waar hij/zij van houdt? Is het een liefhebber van sport, eten, boeken of reizen? Is ‘ie nou allergisch voor noten of ben je nu in de war met het neefje van je collega? Zoals je merkt genoeg valkuilen.

Met lege handen aankomen is eigenlijk geen optie, maar je moet natuurlijk wel goed in de smaak vallen! Met een cadeaubox van RestaurantKaart weet je in ieder geval zeker dat je goed zit! Twijfel je toch nog? Dan som ik de voordelen graag nog even voor je op ;-)

1. Liefde van de man gaat door de maag. Je zal het niet geloven, maar toch is het zo..
2. Vrouwen laten zich graag (culinair) verrassen. Met ruim 600 restaurants blijft er bovendien genoeg te ontdekken voor het komende jaar. En hopelijk met elkaar?!
3. Je hebt een goede reden om nog eens af te spreken. Je tafelgenoot krijgt immers ook 50% korting en alleen uit eten is ook weer zo ongezellig …
4. Het feit dat je niet kan koken, stel je hiermee gemakkelijk uit. Met een kaart met 50% korting ga je toch zeker niet in de keuken staan voor je date!
5. Meer geld over wijn! Niets zo gezellig dan samen wijntjes drinken en je reddende engel als je date toch niet zó leuk is als deed vermoeden.

Overtuigd? Bestel je Valentijnscadeaubox hier vóór 15.00 uur op 13 februari en je zit minimaal tot aan kerst 2019 bij elkaar aan tafel!

Reacties (0)


Reageer