03/05/2018 / Door Marjola

Het weekend staat weer voor de deur! En ook in de winter is er genoeg te doen in Haarlem. Laat de boodschappen even voor wat ze zijn, zeg je verplichtingen voor het weekend af en zoek de ontspanning op. Haal je wanten en muts de kast uit want met deze tips kom jij de winter wel door!

Psst… Nog geen lid van RestaurantKaart? Probeer dan nu de eerste maand gratis.

Opwarmen bij Parck

Elke winter verlang je er naar: warmte, fijn gezelschap en heerlijk eten. En waar komen deze samen? Precies.. bij restaurant Parck! Hier vertoef jij de lange winterse weekenden terwijl je lekker knus en warm binnen luncht of dineert. Dit terwijl je prachtig uitzicht heb over het mooie Frederikspark en de Dreef. Tip: bestel de vegetarische samosas met sriracha saus als appetizer... You thank us later!

Ongestoord carnivoren bij De Vleeschhouwerij

Hard werken maakt hongerig! Dus wil jij na je drukke werkweek, chaotische meetings en stressvolle dagen waarin je aan je scriptie moest werken een goed stuk vlees aanvallen? Reserveer dan een tafeltje bij de Vleeschhouwerij in Heemstede. Hier kan je ongestoord carnivoren (ik heb er voor het gemak maar een werkwoord van gemaakt). Laat jij je mes langzaam door een botermalse biefstuk glijden of kies je voor hun beroemde spareribs? Alles mag op zondag!

Lekker borrelen bij Pand 13

Blijf je liever iets dichter bij huis? Of ben je gewoon graag in de stad te vinden met een glas wijn aan je zijde? Dan is Pand 13 aan de Kruisstraat een perfecte activiteit voor deze koude zondagen. Al vanaf 11.30 uur kun je er terecht en smullen van lekkere hapjes én drankjes. Keuze genoeg op de kaart, maar met dit winterse weer ga jij natuurlijk voor een warme chocomelk en appeltaart mét slagroom.

Tapas prikken bij El Pincho

Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om met deze koude korte dagen overdag lekker rustig aan te doen, de keuken te laten voor wat die is en ’s avonds fijn aanschuiven bij het knusse El Pincho. Hoef je eens niet heel internet af te speuren voor nieuwe recepten, maar kan je lekker bestellen wat je wilt! Ook nog eens reuze gezellig met z'n allen aan grote tafel vol hapjes, toch?!

Pizzatime bij Back to Basics

Tapas, borrelplanken en snijplanken vol vlees hebben inmiddels het revue gepasseerd. Maar laten we een van het meest geliefde gerecht van de wereld niet vergeten; pizza! En waar eet je nu de lekkerste pizza’s van Haarlem? Exact: bij Back to Basics. Vers vanuit de oven en met liefde bereid.

Benieuwd naar de rest van het restaurantaanbod in Haarlem? Neem dan snel een kijkje op de speciale Haarlem-pagina.

Reacties (0)


Reageer