09/04/2018 / Door Marjola

Het mag duidelijk zijn dat Haarlem de ultieme stad is om jouw culinaire genot op de proef te stellen. De stad barst van de gezellige winkels, unieke lunchrooms, hippe koffietentjes én niet geheel onbelangrijk: Franse restaurants. Benieuwd? Ontdek ze dan snel met jouw RestaurantKaart!

Nog geen RestaurantKaart? Probeer het dan nu de eerste maand gratis!


Urban Bistro

Om te beginnen bij de wagenweg. Hier vind je een nieuwkomer in Haarlem; Urban Bistro. Hier geniet je van twisting French classics met een New York attitude! Hier geniet je van de Franse keuken op woensdag en zondag avond. Aan de kookkunsten en creativiteit in de keuken zal er tijdens jouw bezoek in ieder geval geen gebrek zijn. Van lekkernijen als soep van verse Canadese kreeft en malse eendenborst met heerlijke zoete aardappel en wortel puree. Wordt elke liefhebber van de Franse keuken gelukkig van. Zin om lang na te tafelen? Ga dan voor een prachtig dessert als huisgemaakte panna cotta of geweldige fruit tart.


Hotel Café Restaurant Carillon

Gelegen aan de grote markt vind je Restaurant Carillon! Hier kan je ultiem dineren met heerlijke en herkenbare gerechten uit de Franse keuken met een oosters tintje. De attente bediening en de open keuken nemen je mee op een culinaire reis tot dat jouw gerecht op tafel komt. Klinkt niet verkeerd, toch?!


Parels

Last, but (definitly) not least; restaurant Parels. Hier kun je zowel langs voor een fijne lunch als uitgebreid diner. Met hun wisselende en unieke aanbod waan je je hier iedere keer weer als een pareltje tussen het goud. Een voortreffelijk stukje tonijn, frisse oesters of vers bereide Parelhoen. Het keukenteam van restaurant Parels laat je altijd culinair verrassen. P.S. Vergeet ook niet dat kaasplankje te bestellen!

Kan je niet wachten om een van deze Franse toppers uit te proberen? Reserveer dan snel jouw tafeltje in de app.

Reacties (0)


Reageer