16/04/2018 / Door Marjola

Een dagje vrij? Iets te vieren? Of gewoon een keer geen zin in die cracker met hummus? Ga dan lekker lunchen met jouw RestaurantKaart in Haarlem! Het aanbod is gevarieerd: van een plank vol tapas tot heerlijk belegde broodjes. Het kan allemaal bij deze vier hotspots in Haarlem.

Boca World Tapas

Ruk je los van het standaard lunchen of dineren en kom buitengewoon lekker proeven en borrelen bij Boca World Tapas. Met 8 verschillende gerechten per keuken maak je op een leuke manier kennis met verschillende smaken over de hele wereld. Kan je nu geen keuze maken? Laat het dan over aan de chef en kies voor hun mix plank van 6.

Restaurant Morris

Fijn gelegen aan het prachtige Spaarne, heerlijk uitgebreide lunchkaart en voor vele Haarlemmers onmisbaar: Restaurant Morris. Hier zet jij je tanden in een mals stukje vlees! Of geniet je van krokante sandwiches of verse gezonde salades? Onze persoonlijke lunch favo hier is een sandwich met huisgemaakte eiersalade (lees: met knapperige bacon, truffel en postelein) of een steamedbun met langzaam gegaarde pulled pork. Hééérlijk!

Pluimage

In de middag vind je bij Pluimage de liefde voor kip terug. Zo serveren zij verschillende kip & ei geïnspireerde gerechten en een selectie van streetfoodgerechtjes via hun speciale lunchkaart: ‘Eggs & More’. En van ‘more’ word ik altijd extra nieuwsgierig. Jij ook?

Parck

Parck is dé ultieme uitvalbasis voor ontspanning en gezelligheid. Hier lunch je met geweldig uitzicht over het mooie Frederikspark, zo kom jij die koude weekenden wel door! Benieuwd wat je hier op de kaart vindt? Broodjes met seranoham, wilde tomaten en buffelmozarella tot briochebollen met warme malse kippendij, avocado en truffelmayo. En natuurlijk de vele gezonde salades waarvan een salade black-tigershrips met taboulé en wakame een heerlijk voorbeeld is.

Benieuwd naar meer restaurants in Haarlem? Bekijk dan hier het aanbod van RestaurantKaart in de prachtige stad.

Psst… Nog geen lid van RestaurantKaart? Probeer dan nu de eerste maand gratis.

Reacties (0)


Reageer