26/01/2018 / Door Marjola

Op slechts een halfuur rijden van Amsterdam en een kwartier van het Noordzeestrand zal een uitstapje naar Alkmaar nooit bij een eenmalig bezoek blijven. Als je dan ook bedenkt dat er maar liefst 4 nieuw aangesloten restaurants van RestaurantKaart te bezoeken zijn, wordt het misschien zelfs wel tijd voor een overnachting?

Duingroet Eten & Drinken
Laten we de dag starten met een fijne wandeling door het duin. En wat is na een uurtje buitenlucht nu lekkerder dan een goede bak koffie of uitgebreide lunch bij restaurant Duingroet? Strijk hier lekker neer om even tot rust te komen en vergeet vooral geen blik te werpen op hun wijnkaart!

Meat & Co
Buiten de prachtige omgeving is Alkmaar ook een must-go voor de shopaholics. Je vindt hier niet alleen de grote winkelketens, maar ook bijzondere boetiekjes. Om jouw dagje shoppen in deze bruisende stad fijn af te sluiten, ben je bij Meat & Co aan het juiste adres. Laat je mes door een heerlijke steak glijden of klem je handen om een van hun heerlijke burgers!

Italica Ristobar
Ga je liever voor Italiaanse specialiteiten? Breng dan een bezoek aan Italica Ristobar. Zij bevinden zich aan de rand van het centrum en laten je keer op keer verrassen door nieuwe smaken. Dit is een typisch Italiaans familierestaurant waar je je direct thuis zult voelen en nog wel vaker terug zal komen!

La Famiglia
Een oude bekende van ons, maar sinds deze week weer online op onze website: La Famiglia. Een echte aanrader als je gezellig met het gezin of vrienden uiteten wil. De balans tussen werk en vrije tijd is belangrijk en met de speciale familiepizza’s ben je verzekerd van wat quality time! Gaan jullie ‘m op krijgen?

Wil jij RestaurantKaart nu de eerste maand gratis proberen? Vul dan hier de code alkmaar in.

Reacties (0)


Reageer