08/12/2017 / Door Marjola

Dat we de zonnestralen die waren doorgebroken, graag even meepakte afgelopen week, is wel gebleken uit de favorieten van week 34. Stuk voor stuk beschikken deze restaurants namelijk over een heerlijk ruim terras die je deze week gelukkig nog goed kan gebruiken! En wordt het nu toch wat frisser? Dan is het ook binnen heerlijk vertoeven bij deze restaurants.

Metzo
In een van de gezelligste straten van Haarlem vind je het eigentijdse restaurant Metzo. Voor veel Haarlemmers een bekend stekkie, waar je ieder seizoen van het jaar op een andere manier kan genieten. In de zomer zoek je een fijne plek op het zonnige terras en in de wintermaanden kun je heerlijk rond de knetterende open haard zitten.

The Fish Club
Of je nu neerploft na een heerlijke strandwandeling of je werkdag wilt afsluiten met een goed diner: The Fish Club is voor ieder een perfecte uitvalsbasis om de dag goed af te sluiten. Met mooi weer kun je hier heerlijk genieten in de ronde fauteuils op het terras, maar ook binnen is het hier heerlijk toeven. Ondanks de naam van dit restaurant, kunnen trouwens ook liefhebbers van vlees zich hier smakelijk laten verrassen.

DIGA Haarlem
Restaurant Diga is voor veel Haarlemmers al niet meer weg te denken uit hun culinaire stad. Dit jongere zusje van het succesvolle restaurant Parels is een van de nieuwste aanwinsten in Haarlem. Je geniet hier van de lekkerste Italiaanse gerechten van Haarlem. De setting is adembenemend en perfect voor ieder gezelschap. Of je nu met collega’s, vrienden of familie bent. Iedereen kan genieten van het leven (en het lekkere eten) bij Diga!

Publique
Aan het gezelligste plein van de Den Haag – het Anna Paulownaplein – vind je het prachtige restaurant Publique. Voor je culinaire reis door Den Haag, start je hier met een kosmopolitisch, gastronomisch, maar vooral toegankelijk avontuur! Deze toegankelijkheid vind je dan ook overal terug. Van de fijne internationale setting en de bewuste keuken vol lokale producten tot de keuze van verschillende internationale keukens met Franse, Italiaanse en mediterrane invloeden!

Reacties (0)


Reageer