15/01/2018 / Door Marjola

Waar de meesten nog vol goede moed hun nieuwe jaar ingingen, verschijnen er nu langzaam aan barstjes in onze goede voornemens. Meer sporten, minder snoepen, vaker op de fiets naar werk.. Heb jij het nog een beetje volgehouden? Maar hé, we kunnen bij de pakken neer gaan zitten of we proberen deze Blue Monday om te toveren tot de lekkerste maandag van 2018! Are you in? Lees dan snel verder!

Een avond uit bij In Den Rustwat - Rotterdam
Wil je er met de alledaagse drukte echt even uit, maar spaar je graag die vakantiedagen nog even op? Laat je dan een avond lang in de watten leggen bij restaurant In Den Rustwat. Met een ligging in een groene en rustige omgeving, vind je de prachtig historische herberg waar zij zich vestigen. De menu's zijn toegespitst op het jaargetijde en wisselen zelfs dagelijks. Geen avond is hier dus hetzelfde!

De Churros van Popocatepetl Utrecht
Die goede voornemens van gezond eten en minder snacken zullen de meeste onder ons al hun neus uitkomen. Een avondje cheaten mag zeker op deze dag ingelast worden! En hoe doe je dat nu beter dan met een tafel vol Mexicaanse bites, koude cervezas en goddelijke Churros met Chocoladesaus…

De truffelpizza van Michel-Inn - Amsterdam
Pizza is always a good idea! Als we dan ook nog eens de insiderstip van onze Sanne krijgen weet ik het zeker: de truffelpizza van Michell Inn moet op het Blue Monday lijstje! Tel daar de vriendelijke bediening en heerlijke wijnen bij op, en jouw bloody monday is opeens als sneeuw voor de zon verdwenen.

De hemelse sushi van Les Cayes - Den Haag
Bij het woord sushi kan ik voor menig liefhebber al stoppen, maar ik ga toch even door. In restaurant Les Cayes in Den Haag eet je namelijk niet zomaar sushi, maar vers bereide kunstwerkjes. Ik durf zelfs te stellen dat niemand aan 3 rondjes langs de sushibar genoeg zal hebben.

Het luilekkerland van Land van Kokanje - Groningen
Land van Kokanje, beter bekend als "Luilekkerland” is dé plek in Groningen om je Blue Monday door te komen. Laat de stress van je afglijden en luier verder onder het genot van een fijne kop koffie met huisgemaakt gebak of prik je vorkje in het “Kaas in ’t Bakkie’ onder het genot van een goed glas wijn.

Benieuwd naar de rest van de opties om jouw blue monday te overleven? Bekijk dan hier ons volledige aanbod aan restaurants!

Reacties (0)


Reageer