12/01/2018 / Door Marjola

Voor mijn gevoel is 2017 voorbij gevlogen! Het ene moment zitten we nog aan een paasbrunch en het andere moment tellen we alweer af naar 1 januari 2018. Om jouw nieuwe jaar een goede kickstart te geven (en je agenda lekker te vullen) help ik je graag een handje. En daarom heb ik een lijstje vol nieuwe restaurants waar jij binnenkort terecht kan met jouw RestaurantKaart!

Le Baravin - Amsterdam
Deze nieuwe en heel fijne wijnbar in de Pijp heeft sinds eind oktober haar deuren geopend. De Franse eigenaren brengen daarmee de Franse joie de vivre naar het bruisende Amsterdam. Alles bij Le Baravin legt de focus op Frankrijk: van 100 verschillende wijnen tot authentiek Franse spijzen. Genoeg redenen om hier snel eens naar toe te gaan, toch?!

Le Grand - Rotterdam
Nog op de valreep van 2017 is deze nieuwe hotspot van Rotterdam aangesloten bij RestaurantKaart. Met een mooie plek op de Stadhouderskade kan je niet meer om ze heen. Alles is tot in de puntjes uitgedacht en ‘grand’: de menukaart met maar liefst 30 klassiekers, de inrichting in stijl van de jaren ’20 en niet te vergeten het personeel dat altijd met een grand smile rondloopt!

El Gusto - Den Haag
Voel jij je thuis aan een tafel vol overheerlijke tapas, vlees –en visgerechten? Dan zit je hier goed! Bij El Gusto hebben ze het namelijk allemaal en is ook de uitgebreide wijnkaart niet mis. Een goed glas wijn kan immers niet ontbreken aan de Mediterrane avond?!

Restaurant Het Vermeertje - Delft
Bij het nieuwe jaar, horen uiteraard nieuwe smaken. Bij het Vermeertje in Delft snappen ze dat als geen ander en nemen ze je graag mee op een culinaire reis. Uit de keuken komen eigentijdse en vaak eigenwijze gerechten jouw kant op, die je stuk voor stuk zullen verbazen. Ook leuk: iedere maand hebben ze een wisselend thema/verrassingsmenu. Handig voor een ieder die slecht is in keuzes maken..

Popocatepetl - Utrecht
Bij binnenkomst komen de lekkere Mexicaanse geuren je tegemoet en vind je direct aan je rechterhand de nodige cervezas. Aangezien ik het altijd lastig vind om een keuze te maken is de kaart met kleine hapjes perfect. Wil je nu eens een avond niet sharen? Geen probleem. Je hebt namelijk ook ruime keuzes aan hoofdgerechten.

De Oude Gasfabriek - Groningen
Aan het lijstje mag de bruisende stad Groningen niet ontbreken. In een monumentaal pand aan de Langestraat vind je namelijk De Oude Gasfabriek. Alleen al voor de looks moet je hier een keer heen gaan! Dankzij de gevarieerde kaart kan je iedereen hier mee naar toe nemen: van vegetarische shakushuka tot runder bavette uit de speciale X-oven.

Benieuwd naar de rest van ons aanbod? Bekijk hier al onze 681 restaurans en vul ook jouw agenda met lekkere etentjes!

Reacties (0)


Reageer