28/12/2017 / Door Marjola

We stevenen nu echt op 2018 af en kijken vol trots terug op afgelopen jaar. Wat is er een hoop gebeurd en (positief) veranderd. Toch is er ook nog genoeg hetzelfde gebleven, zoals de 50% korting op het eten, voor jou en je tafelgenoot en het á la carte genieten van jouw kaart bij inmiddels ruim 600 restaurants.

1. App-only
Maar toch begonnen we dit jaar met een kleine verandering en is RestaurantKaart nu volledig app-only. Geen stress meer als je per ongeluk tóch die andere tas hebt meegenomen. Je hebt ons vanaf nu namelijk altijd op zak, dankzij de handige digitale kaart in de app.

2. Bestek is zo passé
Een rode kaart, met bestek: dat heeft iedereen al. Daarom kwamen wij met iets nieuws. Eerst hebben we onze website flink onderhanden genomen en in een nieuw jasje gestoken. De doorvertaling naar onze kaart? Die is nu groen geworden met bewegende golfjes. Het verhaal daarachter lees je in het volgende punt.

3. Het verhaal
De bewegende golfjes hebben namelijk te maken met ons vernieuwde logo. Maar wat beeldt dat nieuwe logo nu uit? De een ziet er een lachend gezichtje in, de ander een knipoog, maar kijk nog eens goed. Exact! Het is het neusje van de zalm dat wij in ons logo hebben verwerkt. Dat is immers wat wij bieden: leuke restaurants, met goed eten op unieke locaties.

4. Het neusje van de zalm
Met ‘slechts’ 500 restaurants in het begin van 2017, zijn wij dit jaar uitgegroeid naar ruim 600 aangesloten restaurants. Met deze groei werd bovendien streng toegekeken op de kwaliteit van het aanbod. Onze leden zijn echte fijnproevers en hebben ook in ons aanbod een grote vinger in de pap. Door goed te luisteren en de juiste plekken ‘op de kaart’ te hebben biedt RestaurantKaart voor ieder wat wils, maar blijft de kwaliteit gewaarborgd.

5. Je zit nergens meer aan vast
Wij begrijpen als geen ander dat jij de ene maand drukker ben dan de andere maand of misschien wel spontaan op reis gaat!? Vervelend als je dan aan een langdurig abonnement vastzit. Maar niet (meer) bij RestaurantKaart. Je betaald sinds dit jaar een vast laag maandbedrag en kan opzeggen wanneer je wilt.

6. 1 + 1 = 3
In de nieuwe restaurants willen wij natuurlijk ook nieuwe mensen samen laten komen. Zo zijn wij verschillende landelijke campagnes gestart zoals het Airmilesfestival, de HEMA-moedercampagne, Charly Cares, kerstgeschenken bij uiteenlopende organisaties, leuke lezersacties via bloggers en nog veel meer!

7. Gloednieuwe snufjes in de app
Heb je het al gezien? Zodra je uitcheckt na jouw restaurantbezoek kan je nu ook jouw ervaring achterlaten. Scan eerst jouw bon met lekker voordeel in en beoordeel vervolgens jouw gehele bezoek. Zo houd je voor jezelf een gemakkelijk lijstje bij met jouw bezoeken, bespaarde korting en restaurantcijfers. Wel zo makkelijk om de balans goed op orde te krijgen in 2018.

8. Gemakkelijk reserveren en registeren in de app
Maar voordat jij kan genieten van jouw kaart, moet je natuurlijk wel even telefonisch reserveren. En dat kan met een druk op de knop via onze speciale reserveer-bel-button in de app. Sla vervolgens jouw reservering op en/of nodig je tafelgenoten direct uit voor jullie dinerdate! Makkelijk toch?

9. Member-gets-member
Om iedereen de voordelen van RestaurantKaart te laten ervaren, kan je sinds dit jaar ook jouw vrienden uitnodigen voor RestaurantKaart: member-get-member. Ieder lid dat je aandraagt krijgt dankzij jou de eerste maand gratis op hun lidmaatschap en jij bespaart voor iedere nieuwe liefhebber een maand op jouw abonnement! Win-win, dus! Je leest er hier meer over.

10. RestaurantKaart cadeau geven
Je kunt jouw vrienden natuurlijk ook RestaurantKaart cadeau doen. Deze kerst trapten wij al af met speciale kerstboxen, maar ook in het nieuwe jaar kan je jouw vrienden en familie verrassen met een cadeaubox voor wellicht hun verjaardag. De RestaurantKaart cadeau geven doe je zo.

Reacties (0)


Reageer