19/12/2017 / Door Marjola

"Eten in de leukste Haagse restaurants met 50% korting" zo luidt de kop van het artikel bij in-de-buurt. Wij zijn inmiddels overtuigd van al het fijne voordeel met RestaurantKaart, maar ben jij dat ook? Met RestaurantKaart eet je zo vaak je maar wilt, bij de leukste restaurants en betaal je slechts de helft van de foodrekening!

Met maar liefst 35 restaurants in Den Haag en omgeving heb je keuze uit de Franse keuken bij Alexander, Wereldkeuken bij De Salon van Fagel en Indische keuken bij Soeboer Garden. Ongeveer een jaar geleden is de samenwerking tussen Soeboer Garden en RestaurantKaart van start gegaan en met succes.

Het hoogwaardige eten, de uitstekende service en de unieke locatie van Soeboer Garden zorgt voor de perfecte match met RestaurantKaart. Mevrouw Pols (eigenaresse, Soeboer Garden) vertelt:“We zijn ontzettend blij met onze nieuwe locatie, de grote tuin is echt een enorme aanwinst. Omdat RestaurantKaart echt zoekt naar bijzondere plekken en exclusieve restaurants vonden wij deze samenwerking heel goed passen.”

Benieuwd geworden naar het volledige artikel met Soeboer Garden? Scroll dan naar beneden of bekijk het hier en ontdek de speciale lezersactie die op je wacht.

Reacties (0)


Reageer