11/12/2017 / Door Marjola

Sinterklaas is nog maar net het land uit en wij beginnen alweer over kerst. Sorry Sint, but live goes on. De kerstinkopen moeten deze dagen in rap-tempo ingeslagen worden, maar wat leg je dit jaar onder de boom? Die oom van je moeder krijgt al ieder jaar een doos sigaren, je vader komt nooit verder dan nieuwe sportsokken of printpapier en moeders laat zich ‘graag verrassen’.

Aangezien ik zelf ook ieder jaar met dit dilemma in mijn maag zit, geef ik je graag de gouden tip die jouw feestdagen gaat redden: de RestaurantKaart cadeaubox!

De voordelen van de box
Je bestelt ‘m gemakkelijk online, hoeft ‘m niet meer in te pakken (dat is door onze vakkundige vrouwen al gedaan) en niemand zal raden wat erin zit. Te licht voor een boek, te klein voor printpapier? Wat zal er nu toch in zitten..

Wat zit erin?
Eigenlijk houd ik dat graag nog geheim, maar ik weet het motto van ons Hollanders: kijken, kijken en dan pas kopen. Via onze speciale feestwinkel kun je kiezen voor drie verschillende smaken: een 1, 3 of 12 maandenabonnement. Welke smaak je ook kiest, het principe blijft hetzelfde: zo vaak je maar wilt, lekker en voordelig uit eten! En wat betreft het doosje: die wordt met evenveel liefde en glitters ingepakt.

Maar wat kan je oom, vriend of moeder nu precies met die kaart? Met RestaurantKaart kunnen zij zo vaak ze willen, met 50% korting uit eten bij meer dan 600 restaurants. De korting geldt altijd voor minimaal een tafelgenoot, grote kans dat jij de komende tijd nog eens wordt beloond! Met de voucher in de box kan het abonnement verzilverd worden en de RestaurantKaart-app gedownload en gebruikt worden. Kan er na die dure feestmaanden toch nog lekker buiten de deur worden gegeten.

Overtuigd? Je koopt de RestaurantKaart cadeaubox hier

Reacties (0)


Reageer