07/12/2017 / Door Marjola

RestaurantKaart is als start-up constant in beweging. Na de verandering van de abonnementstructuur, de nieuwe features in de app én de lancering van de RestaurantKaart cadeauboxen komt RestaurantKaart met iets nieuws: member-gets-member.

RestaurantKaart is van mening dat enthousiasme beloond mag worden en biedt haar kaarthouders vanaf vandaag de mogelijkheid hun vrienden -en kennisenkring gemakkelijk uit te nodigen voor het concept. Alle actieve RestaurantKaart-leden kunnen op deze manier hun vrienden en familie een maand lang gratis laten "proeven" van RestaurantKaart. En houden daar zelf ook iets aan over. Voor ieder extra lid dat je als kaarthouder aanbrengt, ontvang je namelijk een gratis maand op jouw eigen lidmaatschap.

Met de frisse wind die dagelijks door het bedrijf waait en de ambiteuze doelstellingen die worden gesteld, is deze actie een logische stap. "We zijn continu met onze leden in gesprek en merkten dat er onder onze leden erg veel RestaurantKaart-fans zijn. Fans praten graag over RestaurantKaart en kunnen nu ook hun vrienden/familie/relaties met een leuk voordeel introduceren bij RestaurantKaart. Dit levert voor alle partijen een win-win situatie op", aldus Erik van Der Plas (CEO, RestaurantKaart).

Reacties (0)


Reageer