02/11/2017 / Door Marjola

Wist je dat? Je kunt met de RestaurantKaart ook bij veel van onze restaurants terecht voor de lunch! Om je alvast op weg te helpen, hebben wij een top-5 van lunchspots in Amsterdam opgesteld. Zoals je zult lezen is het aanbod erg divers. Of je nu lunchplannen hebt staan met je collega, vriend of oma, ze kunnen allemaal mee!

Venster 33
Te vinden op een van de gezelligste plekken in Amsterdam, de Pijp! Al sinds 2015 heeft Venster33 zijn fijne stekkie in de Pijp en zijn ze nog altijd zeer geliefd onder de Amsterdammers (en niet-Amsterdammers). De ontspannen sfeer, verrassende gerechten en heerlijke shakes zijn de perfecte ingrediënten voor een zonnige dag op het terras. En verleng vooral je middag met een van de G&T’s!

Floor17
Waarom zou je met beide benen op de grond blijven, als je ook op grote hoogte kan genieten? Het restaurant bevindt zich, zoals de naam al doet vermoeden, op de zeventiende verdieping van het Ramada Apollo Amsterdam Centre. Bij Floor17 geloven ze dat goed eten een goed verhaal heeft. Ze zijn ongecompliceerd zonder simpel te zijn. En dat zal je zeker beamen als je geniet van een fijne lunch met een adembenemend uitzicht over Amsterdam.

The Harbour Club Kitchen
Dit restaurant heeft het allemaal. Een fantastische plek in het hart van Oud-Zuid, een prachtige setting, fijn terras aan het water en niet te vergeten heerlijk eten! Ze zijn gevestigd in het 4-sterren Apollo Amsterdam Hotel en een absolute aanwinst voor A’dam Zuid. Voor de lunch heb je hier volop keuze. Van een fruits de mer plateau en een frisse salade tot en met een complete Japanse lunch. Een ding is zeker, je zult niet met een lege maag naar huis toe keren!

PRESSROOM
Een van de meest centrale hotspots in Amsterdam, waar je zowel toeristen, hipsters en zakenlui tegenkomt; PRESSROOM. Dat het een onderdeel van het INK hotel is, weet je misschien wel. Maar wist je ook al hoe het restaurant aan haar naam komt? In het pand van de PRESSROOM zat vroeger de drukkerij van krant ‘De Tijd’. Dat is daarmee ook direct een link naar de naam van het INK-hotel. De details van het verleden laten ook in het hedendaagse design hun sporen achter. Maar dat zal je zelf maar moeten bekijken!

TastoeAmsterdam
Of je nu komt voor lekker eten met een goed glas wijn, een vers sapje of de beste espresso. Bij TastoeAmsterdam hebben ze het allemaal! Alles is vers en huisgemaakt. En leuk om te weten: alles op de kaart wordt de hele dag geserveerd. Zo hoef je niet om half 1 te balen van die omelet die ze alleen in de ochtend serveren! Dus of je nu laat komt lunchen of vroeg wil dineren, het mag allemaal en kan altijd!

Reacties (0)


Reageer