24/11/2017 / Door Marjola

Na Barts Boekje in Den Haag en City Style Guide in Utrecht, was het afgelopen week de beurt aan Eefsfood. Wij vroegen Eefje haar eigen hometown Leiden opnieuw te ontdekken met RestaurantKaart. Haar keuze? Die was snel gemaakt. Ze wilde RestaurantKaart dolgraag proberen bij het Prentenkabinet! Waar ze eerst (helaas) nog niet van het bestaan van de kaart af wist, lijkt 'ie nu een geschenk uit de hemel. En wat wil nu: Eefje is al jaren fan van doordeweekse uit eten gaan. Als dat geen match made in heaven is?

Zo gezegd, zo gedaan. Afgelopen donderdag was het zover en nam Eefje samen met haar tafelgenoot de proef op de som bij Het Prentenkabinet. Ze begonnen met een apéritif van witte port met tonic en citroen. Die - als je haar een beetje kent - snel (volgens eigen recept) op haar blog verschijnt! Wat hun vier gangen diner verder nog in petto had, lees je in haar blog! Maar we kunnen je alvast een ding verklappen Het hoofdgerecht was alles waar ik op hoopte , aldus Eefje.


P.S. Via Eefje maak je bovendien kans op een te gekke win-actie: een half jaar gratis RestaurantKaart! Neem snel een kijkje op haar blog voor de voorwaarden en misschien zit jij volgende week ook wel van zo'n heerlijk diner te genieten?

Reacties (0)


Reageer