08/12/2017 / Door Marjola

De favorieten van deze week zijn bekend en we kunnen je vertellen, het zijn niet de minste namen! Wellicht heb je ze al voorbij zien komen of zelfs bezocht, maar voor iedereen die ze heeft gemist.. Dit zijn de favorieten van week 32!

Parels
Voor de Haarlemmers is restaurant Parels al ruim 8 jaar een vertrouwd gezicht, maar nog lang niet iedere liefhebber is hier geweest. Zonde, want voor iedereen met een voorliefde voor de Franse keuken is deze plek een echte must-go. Als je een keuze hebt weten te maken van de gevarieerde kaart, adviseert het personeel je bovendien graag over de perfecte wijn voor jouw gerecht. En een tip van ons: bestel vooral de overheerlijke sashimi als voorgerecht!

Chef's! Food & Drinks Groningen
Op de derde verdieping van het nieuwe Apollo Hotel in Groningen, vind je dit super toffe restaurant. Chef’s is eigenzinnig en stoer en biedt bovendien een prachtig uitzicht over de stad. In de keuken gaan ze terug naar de basis. Puur, vers, kennis én gebruik van kwaliteitsproducten in een moderne Bourgondische stijl. Dankzij de open keuken kun je bovendien gezellig meekijken hoe de chef het voor je bereidt.

Fris
Restaurant Fris is inmiddels niet meer weg te denken uit het culinaire straatbeeld van Haarlem. Niet zo gek dat het ook een van jullie favorieten is! Passie en respect voor producten staan bij Fris voorop. Eigenaar en chef-kok Rick May en zijn team koken daarom ook volgens de klassieke Franse keuken. De Franse klassiekers in combinatie met de creativiteit van chef-kok Rick, zorgen iedere keer weer voor een ware explosie van verrassende smaken!

Stadscafé Pronk
Midden in het hartje Groningen, vind je het gezellige stadscafé Pronk. Met een ruime tuinkamer én een (verwarmd) terras dat elke dag open is, is dit een ideale plek om je zomeravonden door te brengen. Op de kaart vind je een gevarieerd aanbod, zodat er voor iedereen iets te genieten valt!

Reacties (0)


Reageer