08/11/2017 / Door Marjola

Laatst sprak ik iemand die bij het horen van RestaurantKaart zei:"50% korting op je foodrekening? Bij 681 restaurants in heel Nederland? Dat klinkt als to good to be true, vertel meer!"

Dus hier komt ‘ie. Hoe werkt RestaurantKaart en waarom is dit echt iets wat je moet hebben. Of op z’n minst moet proberen.

1. Je gaat voordelig uit eten
Laten we eerlijk zijn: Als je kunt kiezen om het volle pond te betalen of om 50% korting te ontvangen, is de keuze snel gemaakt. Hoe je het verder invult is aan jou. Je kunt ervoor kiezen twee keer zo vaak uit eten te gaan. Of, zoals één van onze leden doet, alle bespaarde korting als fooi geven! Je kunt je korting natuurlijk ook investeren in die extra fles wijn of een lekker glas likeur bij je koffie.

2. Je eet altijd à la carte
Vaak krijgen we de vraag: "Kan ik dan wel alles van de kaart kiezen?" Jazeker! Bij al onze aangesloten restaurants mag je altijd à la carte uit eten. Als liefhebber van uit eten gaan wil je nieuwe smaken ontdekken en zelf bepalen wat er die avond op je bordje ligt. Met RestaurantKaart kan je daarom alles van de kaart kiezen.

3. Je komt bij de leukste restaurants
Voordelig uit eten gaan wil je natuurlijk bij de leukste restaurants. Dat vinden wij ook. Daarom selecteren wij de restaurants kritisch, zodat we zeker weten dat jij een fijne avond beleeft. Van het kwaliteit van het eten, de sfeer in het restaurant tot het welkom heten bij de deur. Overal wordt naar gekeken.

4. Je gebruikt ‘m zo vaak je maar wilt
Met al die fijne voordelen, wil je RestaurantKaart vast en zeker vaak gaan gebruiken. Dat kan! Voor slechts € 6,99 per maand word je al lid en kan je zo vaak je maar wilt uit eten. Het enige wat jij hoeft te doen is een restaurant te kiezen en deze telefonisch te reserveren.

5. Je tafelgenoot geniet ook mee in de korting
Als kers op de taart, geniet ook jouw tafelgenoot mee in de korting! Met RestaurantKaart krijg je altijd voor minimaal twee personen 50% korting op het eten. Wel zo leuk als je samen uit eten gaat.

Dus waar wacht je nog op? Bestel je RestaurantKaart vandaag nog en geniet iedere dag van fijn voordeel!

Reacties (0)


Reageer