31/10/2017 / Door Marjola

Iedere week gaan onze accountmanagers op stap om het restaurantaanbod te vernieuwen en uit te breiden. Ze komen op de nieuwste plekken, stuiten op verborgen parels maar komen ook langs dat gezellige familierestaurant bij jou om de hoek. Ons credo is een gevarieerd aanbod, waar je iedere lekkerbek mee naar toe kan nemen. Hoe? Wij kijken naar het hele plaatje: de sfeer, het eten én de service. Want alleen zo kunnen wij iedere keer weer het neusje van de zalm bieden! Benieuwd naar de nieuwkomers in Amsterdam? Lees dan snel verder.

Adam & Siam
Deze fijne parel op het Rokin is niet te missen. Bij binnenkomst zal je overspoeld worden van indrukken. Dit is namelijk dé plek waar twee werelden elkaar ontmoeten en waar een mix van culturen samensmelten: Amsterdam en Azië. En het leuke is, ze hebben een soort 2 in 1 concept. Adam en Siam is namelijk niet alleen een restaurant maar ook een ware (mini) kunsthal. Het kan zomaar zijn dat je niet alleen met een goed gevulde buik, maar ook met een kunstwerk onder je arm het pand verlaat!

Burgerlijk Amsterdams
Niet altijd zin om netjes met mes en vork te eten? Klem dan eens je handen om een van de rakkers bij Burgerlijk Amsterdams. Eigenaar Joris doet je inzien dat niet alle burgers onder 'fastfood' geschaard hoeven worden. Hij gebruikt uitsluitend verse en lokale producten en laat je bovendien je eigen burger samenstellen.

Mangetsu
Benieuwd waar je de lekkerste sushi van Amsterdam en omstreken eet? Zoek niet verder want Mangetsu is het antwoord op al jouw sushi cravings! De verse en verrassende sushi's worden op creatieve wijze gepresenteerd en ook de sfeer in het restaurant, maakt dit tot een belevenisvolle avond! De bediening staat altijd met een grote glimlach voor je klaar en ook de eigenaresse weet precies wat er nodig is voor de perfecte avond!

Krijn IJburg
Net iets buiten het drukke centrum van Amsterdam vind je het geliefde IJburg. Met uitzicht over de jachthaven van Amsterdam-IJburg kan je heerlijk neerstrijken op het ruime terras van Krijn. Wat je moet kiezen is natuurlijk aan jezelf, maar ik kan je een tip meegeven: hun aanbod aan flammkuche is om je vingers bij af te likken!

Koetjes en Kalfjes Amsterdam
Tussen het bedrijvige leven door wordt ook op de Zuid As over koetjes en kalfjes gesproken. Al zullen ze het hier over het stoere doch chique restaurant op de … hebben. Geniet er van een gezellig diner met collega’s of vrienden óf sla eens je krantje open (of telefoon) met uitzicht op de mannen in pak! Je weet maar nooit waar die koetjes en kalfjes je kunnen brengen?!

Reacties (0)


Reageer