20/10/2017 / Door Marjola

De blaadjes kleuren langzaam oranje, de dagen worden kouder en de herfstvakantie is voor velen weer in volle gang. Hét moment om een dagje uit te gaan en af te sluiten met een fijn diner. Nog geen idee waar je heen moet? Wij geven je alvast een paar fijne tips!

De Meesterproef - Nijmegen
Wist je dat? In de Middeleeuwen moesten ambachtsmannen een speciale test afleggen om te laten zien dat zij hun ambacht onder de knie hadden: De Meesterproef. In de keuken bij het gelijknamige restaurant in Nijmegen is het ze in ieder geval gelukt. In de keuken koken ze volgens oude ambachten: pekelen, roken, worsten draaien, chutney’s maken en nog veel meer. Als dat geen smullen wordt..

De Oude Gasfabriek - Groningen
Deze nieuwkomer in ons aanbod is de reis naar Groningen zeker waard. Het restaurant heeft met haar industriële stijl de historie van het pand goed behouden. Je zult je ogen uitkijken voordat je plaats neemt aan een van de gezellige tafeltjes of neerploft in een van de leuke zithoekjes. Eenmaal de kaart onder ogen zal je zien dat er volop keuze is. Kies je voor de vegetarische shakuhuka of een runderbavette?

Tip: naast diner kan je hier ook terecht voor een stevige lunch of warme kop koffie. Vergeet niet een van de huisgemaakte gebakjes te proeven!

ZòXander! - Zwolle
Bij restaurant Xànder is het niet Sander, maar Martijn Bokkers die in de pannen roert. Zoveel werelden, zoveel smaken is hen op het lijf geschreven! Eigenaar en chef-kok heeft een voorliefde voor de klassieke keuken, maar laat zich inspireren door rijke en pure gerechten. Je vindt Zo Xànder aan het Rode Torenplein en is goed te combineren met een dagje in de stad.

De Salon van Fagel - Den Haag
In Den Haag is genoeg te doen. Musea zijn er in overvloed, maar ook om te winkelen is Den Haag de ideale plek. Om je dagje af te sluiten of misschien even te onderbreken is restaurant De Salon een leuke optie! Je vindt ze midden in het centrum op steenworpafstand van het Noordeinde. De ideale plek om even neer te strijken en te genieten van een stevige lunch of vorstelijk diner!

Heb je een andere stad op de planning staan? Geen probleem! Neem dan gerust een kijkje tussen de rest van ons restaurantaanbod in Nederland.

Reacties (0)


Reageer