02/11/2017 / Door Marjola

De favorieten van deze week zijn weer bekend. En we kunnen je verklappen het zijn niet de minste namen! Van vorstelijk dineren in brasserie de Koepel in Voorburg tot (ordinair) met je handen eten bij Twenty Nine in Veghel. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Raen Lee
In augustus besloot eigenaar -en chef-kok Hui Hu het roer om te gooien en zijn roots naar de Oosterse keuken te volgen. En daar zijn wij maar wat blij mee! De Oosterse klassiekers hebben een modern en toegankelijke twist gekregen. Tip: Wil je de avond graag afsluiten met verrassende drankjes? Geen probleem! Schuif lekker aan bij de centrale bar. Daar maken ze graag een spannende cocktail voor je of schenken ze een lekker oosters biertje voor je in.

TWENTYNINE
Deze plek heeft twee dingen waar wij stiekem heel blij van worden: burgers en bier! En dan hebben we het niet over de standaard burger. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kreeftenburger? Of een paddenstoelenburger? Voor iedereen die toch iets traditioneler ingesteld zijn, hebben ze ook de klassieke black angus burger op de kaart laten staan!

Brasserie De Koepel
Genieten als een echte vorst? Dat kan bij brasserie de Koepel in Voorburg. Het restaurant is gelegen op de 17e -eeuwse buitenplaats Vreugd & Rust. De voormalige orangerie is inmiddels omgetoverd tot restaurant met ruim buitenterras. Ideaal voor aankomende zondag! Op de kaart vind je een grote verscheidenheid aan gerechten. Of je laat je verrassen door het populaire ‘proeverij’ menu.

Annie's
Daar waar de oude en de nieuwe Rijn samenkomen, vind je het gezellige restaurant Annie’s. Onder de Leidenaren een goede bekende. Maar voor jou misschien nog niet? Zonde, want de chef-kok bij Annie’s zet iedere dag weer verrassende hoogstandjes op tafel. Gelukkig zijn ze 7 dagen per week open. Genoeg opties om eens langs te gaan dus!

Reacties (0)


Reageer