27/02/2020 / Door Iris

Liefhebbers van uit eten gaan opgelet: we hebben ons restaurant aanbod weer flink uitgebreid. Zo kan je vanaf nu terecht bij 86 Fletchers restaurants in heel Nederland. In Rotterdam, Haarlem en Leiden zijn de volgende drie toprestaurants sinds kort bij ons aangesloten. Met wie ga jij hier lekker eten?Hugh
Hugh is gelegen in het Hilton hotel midden in het bruisende centrum van Rotterdam.De unieke karakteristieken van het interieur zijn een reflectie van de Rotterdamse haven en de wereldstad zichzelf. Lunch en diner bestaat uit alledaagse gerechten met een stoere twist, denk aan houten planken en mooi opgemaakte borden. Van hun prijswinnende burger tot aan sushi en ze zijn bekend om hun shared dining. Aan de gave bar kun je genieten van een heerlijke ‘signature’ cocktail, zoals een Coke Signature Mix Herbal Notes of ga jij voor een Sir Edmond? Neem snel een kijkje op de kaart, om te kijken wat deze drankjes inhouden. En als kers op de taart gaan op vrijdag en zaterdag rond 23:00 uur de tafels aan de kant en sluiten de gordijnen. Dit is een wekelijks terugkerende stapavond met een wisselende line- up. HCH is de plek waar je tot in de vroege uurtjes gezellig kunt dansen met een cocktail, wijntje of biertje in je hand!

Reserveer nu een tafel op de restaurantpagina.Ristorante Luca
Pizza, pasta and vino! Een heerlijk Italiaans restaurant zonder fratsen, dat is hoe Ristorante Luca gelegen in Haarlem, zichzelf beschrijft. Hier koken ze al jaren met dezelfde authentieke, traditionele recepten. De lekkerste gerechten worden voor je neus gezet! Het is een sfeervol familie restaurant met een ontzettend fijne sfeer, het vakantiegevoel komt gelijk naar boven bij het naar binnen stappen. De gevarieerde menukaart veranderd met het seizoen, zo staat er elke keer weer iets anders op tafel. Leuk feitje: Ristorante Luca is een écht familierestaurant. In de jaren '70 is Luca vanuit Sardinië naar Nederland gekomen en in 1986 is hij het restaurant begonnen met zijn vrouw. In de jaren '90 is ook zijn zoon Sandro in de zaak gestapt. Geholpen door de hele familie runnen vader en zoon sindsdien gezamenlijk het restaurant. Hier geniet je dus van het échte familiegevoel!

Reserveer nu een tafel op de restaurantpagina.BFF
BFF is gelegen in de Morsstraat in Leiden en is de plek voor lunch, borrel en diner met je beste vrienden. Niets voor niets heet het restaurant Best Friends Forever, of was het nou Best Food Forever? Alle gerechten op de kaart hebben een bier en wijn tip, dus laat je verrassen door de heerlijke combinaties. In veel van de gerechten zijn tevens bieren verwerkt wat al een verrassende smaakbelevenis oplevert. Dit kan je bijvoorbeeld combineren met de overheerlijke mosselen. Je kunt deze zelfs uit drie bereidingswijze kiezen: bier, wijn of thais.Hiernaast kun je ook nog kiezen uit vlees en visgerechten zoals spareribs of de catch of the day. Dit is een wisselend visgerecht, vraag naar de vangst van vandaag! Buiten de vlees en visgerechten is er een uitgebreide keuze aan vegetarische gerechten. Zoals de vegetarische carpaccio of de vegetarische groentetaart. Kortom, voor iedereen genoeg keuze.Kun je niet kiezen? Op aanvraag verzorgen ze ook gerechten om te delen, zodat je met elkaar kunt genieten. Want sharing is caring ☺

Reserveer nu een tafel op de restaurantpagina.


Met RestaurantKaart geniet je bij al deze restaurants van 50% korting op het eten. Waar wacht je nog op? Reserveer direct bij één van deze restaurants!

Reacties (0)


Reageer