29/01/2020 / Door Sanne Onderwater

Bijzondere gelegenheid op de planning, een jubileum in aantocht of simpelweg de liefde vieren? Soms vraagt een avond om een uitgebreid diner. Romantisch met z’n tweetjes, of een tafel vol: bij deze drie restaurants geniet je van een uitgebreid vier-vijf-of zelfs 10-gangen diner. Met een bijpassend wijnarrangement is het plaatje compleet!

The Living Room

Vlakbij Centraal Station, op de eerste etage van het Babylon Hotel, vind je restaurant The Living Room. Met een prachtig uitzicht op het Haagse Bos geniet je hier van de Hollandse keuken in een verfijnd jasje. Wat dacht je van een voorafje van haring en biet, soep van geroosterde bloemkool, MRIJ steak en een kaasplank als dessert? Hollandser ga je het niet krijgen! Sluit je diner al met een cocktail en mocht het erg laat worden, dan kun je altijd lekker blijven slapen. Reserveer nu jouw tafel:
Reserveer nu je tafel

Publique

Ben jij een echte culinaire fijnproever? Dan is Publique voor jou the place to be. Sinds 2019 zwaait chef-kok Marc Plat hier met de scepter en iedere zes weken verandert hij de - altijd verrassende - menukaart. Hierdoor staat het menu altijd in het teken van producten uit het seizoen en worden vaste gasten verrast met nieuwe gerechten. Nooit twee keer hetzelfde op de kaart, dus! Bij Publique kies je voor een 3-gangen keuzemenu, of je gaat voor de ‘Publique Experience’ en laat je door de keukenbrigade verrassen met een 4- of 5-gangendiner. Een echte aanrader: niet voor niets staat Publique vermeld in de fameuse BIB Gourmand gids!
Reserveer nu je tafel

Alexander

Aan de statige Denneweg, bekend door haar high end restaurants en gezellige sfeer, ligt restaurant Alexander. Met een gemengde Franse/Italiaanse kaart ga je hier gegarandeerd een heerlijke avond tegemoet. Van Fines de Claire oesters tot kaviaar, gerookte zalm tot homemade truffel tortelloni en dorade tot lamsrack: dineren bij Alexander wil je elke dag. Wedden?
Reserveer nu je tafel

Reacties (0)


Reageer