29/01/2020 / Door Sanne Onderwater

Soms heb je zin in een 'middag of avondje anders'. Niet naar het eetcafé op de hoek, geen chique 6-gangen diner, maar wel iets bijzonders. Wat dacht je van een lunch of diner bij deze drie zaken in Den Haag en omsteken? Genieten gegarandeerd!

De Pier Pannenkoeken - Scheveningen

Wauw, wat een uitzicht! Dit restaurant zit op het uiterste puntje van de beroemde Scheveningse Pier. Met een 360º zicht kijk je uit op de woeste Noordzee terwijl je geniet van meer dan 25 soorten pannenkoeken. Na het eten drink je je koffie lekker op bij de grote open haard. Geen zin in pannenkoek? Dan kies je voor een klassieke kipsaté of heerlijke hamburger. Voor ieder wat wils en perfect voor jong en oud.
Reserveer nu je tafel

American Steakhouse Betty Boop - Delft

Howdy, cowboy! In American steakhouse Betty Boop waan je je in een échte jaren ‘60 diner. Neem plaats in een van de booths, bestel een large milkshake en kies je eigen muziek uit op de jukebox. Terwijl je uitkijkt op de vele Elvis Presley foto’s en inspirerende quotes op de muren geniet je hier van typisch Amerikaanse klassiekers. Wat dacht je van de Texas Spare Ribs en de Pulled Pork Burger? Of ga voor een heerlijke malse T-bone of ossenhaas steak. Sluit af met een koffie met Bourbon en je Amerikaanse avond is compleet. En dat in hartje Delft!
Reserveer nu je tafel

Hug the Tea - Den Haag

Theeleuten opgelet! Middenin Den Haag vind je sinds 2015 de aller-allereerste theebar van Nederland. Zussen Claire en Lisa, de 'Matcha Sisters', zijn allebei gek op thee en hebben hun passie omgezet in een echte zaak. Hier geen standaard zakjes, maar échte Japanse losse thee, geserveerd in een traditionele Japanse theepot. Favoriet van de zussen? De Matcha thee natuurlijk! Van maandag tot en met vrijdag geniet je hier met jouw RestaurantKaart van een heerlijk gezonde en biologische lunch. Op het menu? Wafels met zalm, pancakes met bosbessen, smoothie bowls met granola én avocado toast. En heb je jouw favoriete theesmaak gevonden, dan kun je deze na het lunchen direct scoren in het bijbehorende winkeltje.
Reserveer nu je tafel

Reacties (0)


Reageer