09/01/2020 / Door Chiara van Toorop

ZINI

ZINI vind je op de Grote markt, in een karakteristiek gebouw. Het gele interieur zorgt voor een gezellige, uitnodigende sfeer. Daarnaast geniet je in de zomermaanden van je eten op het terras, met uitzicht op de Grote markt.
ZINI heeft acht heerlijke burgers op de kaart. Zo kies je uit een classic beef burger, een cheeseburger, een bacon cheeseburger en er is uiteraard ook een vegetarische optie.De veggieburger is gemaakt van spinazie, prei, berberis, ei en bloem. Kies je een eigen saus of ga je voor de spicy optie. Je kan hier op dinsdag, woensdag en donderdag heerlijk dineren met jouw RestaurantKaart.

Reserveer nu een tafel op de restaurantpagina.

Bistrobar Indonesia

Bij Bistrobar Indonesia geniet je van Indo-streetfood. In het sfeervolle restaurant schuif je ook maandag, dinsdag en woensdag aan met jouw RestaurantKaart. Je smult hier van kleine hapjes: van de loempia gevuld met eend tot krokante gebakken Indonesische wonton met varkensgehakt en sticky rice rolletjes gevuld met Indonesisch gekruide kip.

Reserveer nu hier je tafel.

Bar & Kitchen Zocher

Vegetariër? Bij Zocher heb je genoeg vegetarische opties! Wat dacht je van de beetroot burger, gemaakt van kikkererwten, champignons en zeewier. Daarnaast geniet je hier van vier heerlijke appetizers, waaronder de beetroot bitterballen en aged cheesesticks. Of wat dacht je van de Haarlem fromagerie? Dit is een bourgondische waarbij je vier verschillende kazen te proeven krijgt.
Zocher is de perfecte plek om te ontspannen. In de serre geniet je van een lekker drankje en hapje na een lange dag. Met Restaurantkaart ben je hier welkom op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zondag.

Reserveer hier je tafel.

Meneer frans

Bij Meneer Frans lunch je op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag met jouw RestaurantKaart. Je kunt hier niet alleen heerlijk eten, maar je helpt tegelijkertijd de ecologische footprint zo klein mogelijk te houden. Meneer Frans maakt namelijk alleen maar gebruik van duurzame en biologische producten. Daarnaast gaan zij voedselverspilling tegen door zo weinig mogelijk eten weg te gooien.
Meneer Frans heeft veel lekkere gezonde opties op de kaart. Wat dacht je van een broodje met bietenhummus? Of een broodje met avocado en kip? Mijn persoonlijke favoriet: het broodje met geitenkaas, huisgemaakte artisjokkentapenade, rucola en gepofte tomaat. Heerlijk! Geen zin in brood? Dan bestel je vegan poké bowl. Deze bestaat uit quinoa, mais, wakame, sojabonen, avocado, radijs, sesam en een oosterse dressing.

Reserveer nu je tafel op de restaurantpagina.

Reacties (0)


Reageer