02/11/2017 / Door Marjola

Bekend om haar singels en grachten, waar Rembrandt en Armin in een adem genoemd worden en de stad waar Jochem Myjer nooit meer weg zal gaan. Oftewel: Leiden! Behalve haring met wittebrood en hutspot heeft de horeca nog veel meer te bieden. Benieuwd naar onze favorieten in La La La Leiden? Lees dan snel verder!

Het Prentenkabinet
De gezellige straatjes waar je doorheen wordt geleid brengen je uiteindelijk naar het bijzonder stijlvolle en intieme restaurant het Prentenkabinet. De koks laten zich inspireren door de Frans/Internationale keuken en streekproducten. Met als eindresultaat: vernieuwende traditionele gerechten. Tip: laat je adviseren in een van de wijnen om nieuwe smaken te ontdekken!

De Vriend
Leiden staat bol van prachtige monumentale panden, waaronder restaurant De Vriend. Al sinds 2004 zijn zij gevestigd op de hoek van de Doezastraat en met succes. Het restaurant straalt een warm huiskamergevoel uit, dankzij de knusse hoekjes en speelse niveauverschillen. Ieder seizoen serveren ze nieuwe gerechten en fijne specialiteiten. Of trek het personeel aan hun jasje voor de gerechten buiten de kaart.

Dartel
Ook de keukenbrigade van Dartel laat zich leiden door de Franse keuken. Klassiekers wisselen af met nieuwe gerechten. Allemaal volgens het seizoen en kakelvers. Wist je dat de meeste groenten uit hun eigen moestuin komen? Kom dus snel langs en geniet van de culinaire hoogstandjes van Dartel!

Puur Eten & Drinken
Bij Puur eten & drinken heeft de tijd niet stil gestaan. Van buiten word je opgeslokt door de karakteristieke gevel en kom je binnen in een modern en sfeervol restaurant. Hier proef je eerlijke en pure gerechten. Hoe? Alles wordt op klassieke en ambachtelijke manier bereid met eerlijke producten uit de omgeving. Wanneer kom jij de zalm van Toet of het Limburgs kloostervarken proeven?

Reacties (0)


Reageer