08/01/2020 / Door Kiki Dezentje

In Amersfoort bruist het van de gezellige restaurants. In deze blog laten wij je kennis maken met een aantal van die fantastische restaurants, die ook nog eens bij RestaurantKaart zijn aangesloten.

No Nonsense
Bij deze gezellige brasserie, dat in het Soesterkwartier van Amersfoort ligt, eet je alleen maar pure gerechten. Voor een, zoals zij dat zelf zeggen, ‘No Nonsense’ prijs eet je hier de lekkerste gerechten die gebaseerd zijn op zowel de Nederlandse als de Franse keuken.
https://restaurantkaart.nl/restaurants/6-no-nonsense-amersfoort

Mylos
Op vakantie in eigen land. Een ‘avondje op en neer naar Griekenland.’ Klinkt aantrekkelijk he? Dit is wat je ervaart als je gaat eten bij restaurant Mylos. Zij staan bekend om hun heerlijke authentieke Griekse gerechten, maar ook om echte Griekse sfeer. Proef Griekenland, vergeet even dat je gewoon in Nederland zit en geniet van heerlijke gerechten.
https://restaurantkaart.nl/restaurants/639-mylos-amersfoort

Bistro ‘T Bloemendaeltje
Bistro ‘T Bloemendaeltje staat voor beleving, kwaliteit en een heerlijke, huiselijke sfeer. Je kan hier tijdens een avondje uit genieten van 2 t/m 6 gangen met of zonder vlees en vis. Voor ieder wat wils dus! De groenten in de gerechten die je bij ‘T Bloemendaeltje eet, zijn seizoensgebonden. Geniet van een heerlijke ontspannen avond en laat je verrassen door de staff van ‘T Bloemendaeltje.
https://restaurantkaart.nl/restaurants/1593-bistro-t-bloemendaeltje-amersfoort


Met RestaurantKaart geniet je bij al deze restaurants van 50% korting op het eten. Waar wacht je nog op? Reserveer direct bij één van deze restaurants!

Reacties (0)


Reageer