10/12/2019 / Door Kiki Dezentje

Kerst:the most wonderful time of the year! Met kerst draait het om samen zijn, gezelligheid, lekker eten, een versierde kerstboom en natuurlijk cadeautjes! Daarom zijn de kerstdagen ook zo geliefd. Maar wat is nou een leuk cadeau om te geven tijdens kerst?

Een cadeau dat de iedereen de rest van het jaar samenbrengt, een cadeau waar iedereen gelukkig van wordt én dat eigenlijk iedereen wil hebben: de RestaurantKaart Cadeaubox!

De RestaurantKaart Cadeaubox
Met de RestaurantKaart Cadeaubox geef jij iemand een aantal maanden lidmaatschap op RestaurantKaart. Waarom is de RestaurantKaart Cadeaubox het leukste cadeau deze kerst? Omdat je met RestaurantKaart iemand nog vaker uit eten kunt laten gaan! Ze ontvangen immers 50% korting op het eten. Zo wordt uit eten toegankelijker gemaakt.


Dit geef je:
Met het geven van de RestaurantKaart Cadeaubox geef je iemand toegang tot de RestaurantKaart app. In de app vind je alle restaurants die bij ons aangesloten zijn, dit zijn er inmiddels al 600 verspreid door heel Nederland! In de RestaurantKaart app kan je direct een reservering plaatsen bij een restaurant naar keuze. Lekker uit eten geweest? Bij het afrekenen toon je jouw RestaurantKaart in de app en ontvang je 50% korting op het eten. Zo makkelijk is het!

Dus wacht niet langer en bestel hier de RestaurantKaart Cadeaubox.

Reacties (0)


Reageer